Emre Kaya: Reynmen'in tıklanmaları gerçek ama cümleleri karaktersizce!

Sevilen yorumcu, besteci ve söz yazarı Emre Kaya, son konseri öncesinde gezetecilerin sorularını yanıtlarken Reynmen ile ilgili çok ilginç sözler söyledi...

Emre Kaya son konserinde sahnede...

"Pop Müzik Asla Ölmez"

Emre Kaya, "Reynmen'in Işın Karaca, Alişan gibi yıllarını müziğe vermiş isimlere söylediği karaktersizce cümleleri doğru bulmuyorum" dedi.

Pop müziğin yetenekli ismi Emre Kaya, önceki akşam Gebze’ de kendisini dinlemeye gelen sevenleri ile buluştu. Yaklaşık 5 bin kişiye unutulmaz anlar yaşatan Emre Kaya, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Pop müziğin son zamanlarda rap müzik karşısında zayıf kaldığı yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine Emre Kaya “Ben bunu her seferinde söylüyorum ve söyleyeceğim de pop müzik asla ölmez.

Reynmen dilini sanki, kendisini eleştirenlere çıkartıyor...

Rap müzik zaten vardı ama bizim ülkemizde yeni yeni yayılmaya başladı. Fakat bu pop müziğin biteceği anlamına gelmiyor. “ dedi. 

Reynmen’ i Önce Övdü, Sonra Sıfır Verdi

Emre Kaya Gebze konserinde...

Son zamanlarda rap müzik yapan şarkıcıların sanatçılarla girdiği diyalogları çok doğru bulmadığını söyleyen Emre Kaya, Reynmen’ i önce övdü sonra eleştirdi.

Reynmen’ in sosyal platformdaki tıklanmalarının doğru olduğuna inandığını söyleyen Emre Kaya, “Ben o tıklanmaların ve izlenme sayılarının kesinlikle yalan olduğuna inanmıyorum.

Emre Kaya konserde, en çok sevilen şarkılarını seslendirdi...

Bu gerçekten çok büyük bir başarı ama kendisini eleştirenlere yaklaşımını hiç doğru bulmuyorum. Işın Karaca, Alişan bu işe yıllarını veren isimler, onun için Reynmen’ e “Reynmen otur sıfır” demek istiyorum.

Reynmen bu hareketlerinden dolayı bende sıfır. Yaptığı bazı karaktersizce cümleleri asla doğru bulmuyorum. “ diyerek eleştirdi.

Reynmen eleştirileri hiç umursamaz gibi davranıyor...

YORUM YAP
YORUMLAR