Emrah’ın oğlu Tayfun Erdoğan’dan büyük sitem!

Tayfun Erdoğan, Flash TV'de yayınlanan 'Esra Balamir'le Her Şeyi Konuşalım' programına bağlandı ve babası Emrah Erdoğan hakkında ilginç bir konuşma yaptı.

Flash TV’de ‘Esra Balamir’le Bunu da Konuşmak Lazım’ programına telefonla katılan Şarkıcı Emrah’ın oğlu Tayfun Erdoğan samimi açıklamalarda bulundu.

Tayfun, babasına olan özlemini onun kliplerine ve görüntülerine bakarak giderdiğini açıkladı! 6 yıldır neden küs olduğu bilinmeyen baba oğulun arasındaki buzları eritecek aracı bulunamıyor.

''Büyük üzüntü yaşıyorum''

Fakat bunlara rağmen, Tayfun kendi hesaplarından hemen hemen her gün babasının kliplerini, şarkılarını, fotoğraflarını ve ona hitaben yazdığı yazıları paylaşmadan edemiyor.

“Babama söyleyemediğim şeyleri sosyal medyamda paylaşıp rahatlıyorum. Böyle bir adamın oğlu olduğum için gurur duyuyorum. Bir bayram daha babamsız geçirdim, bakalım kaç bayram daha onsuz geçecek.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

 

YORUM YAP
YORUMLAR