Elazığlı olduğunu duyunca şaşıracağınız 5 ünlü isim

Ekranların ve sahnelerin aranılan yüzleri hayatları ile merak edilirken memleketleri de hayranları tarafından araştırılıyor.

Magazin dünyasının göz önünde olan isimleri özel hayatlarına ilişkin detaylarla da merak ediliyor. Ünlülerin memleketleri hayranları tarafından araştırılırken sizler için Elazığlı ünlüleri derledik.

İşte Elazığlı olduğunu duyunca şaşkınlık yaşayacağınız 5 ünlü isim;

1- CİHANGİR CEYHAN

1989 yılının Ekim ayında dünyaya gelen başarılı oyuncu Adana'da doğmuştur. Aslen anne tarafından Diyarbakır, baba tarafından ise Elazığlıdır. Ailenin en küçük çocuğudur.

2- İPEK ERDEM

1984 doğumlu İpek Erdem Bursa'da dünyaya gelmiştir, baba tarafından aslen Elazığlıdır.

3- BERK OKTAY

1982 Ankara doğumlu Berk Oktay baba tarafından aslen Elazığlıdır. Babasının ismi Serdar Oktay, annesinin ise Sevim Oktay'dır. Ailenin tek çocuğu, Terazi burcudur. Berk Oktay'ın boyu 1.91 cm, kilosu ise 77'dir.

4- KADİR ÇÖPDEMİR

1967 yılının Eylül ayında dünyaya gelen usta oyuncu Kadir Çöpdemir aslen Elazığ doğumludur. Babasının bir şeker fabrikasında çalıştığı dönemde fabrikanın lojmanında doğmuştur. 2 ablası vardır, annesinin ismi Ayşe babasının ismi ise Sıtkı Çöpdemir'dir. İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu'ndan mezun olmuştur. Gerçek ismi Abdülkadir Geylani Çöpdemir'dir.

5- MUSTAFA KESER

Usta sanatçı 1945 yılında Elazığ'ın Maden İlçesi'nde dünyaya gelmiştir. Ortaokul ve Lise yıllarında keman, bağlama ve ud gibi enstrümanları usta bir şekilde çalmaya başlamıştır.

YORUM YAP
YORUMLAR