Edis: ''Arsız değilim''

Ünlü popçu Edis, hakkında merak edilen soruları yanıtladı. Edis, Haber Müdürü Asiye Acar'a samimi açıklamalarda bulundu...

Edis 2. sayfa programının Haber Müdürü Asiye Acar'la röportaj yaptı.

Son zamanlarda kilo aldığı görülen Edis ''Bana dert değil de fanlarıma dert oldu mesajlar alıyoruz. Ben zayıf halimi sevmiyorum'' dedi.

Önceki röportajında kendisine yakıştırma yapılmasını istemediğini söyleyen Edis ''Bana star demeniz popstar demeniz insan dilese olması gereken bir durum. Arsız değilim bana demeyin falan diye bir durum yok. Ben yıllardır popstar lafını plastik buluyorum''dedi. 

Kendisini star olarak gördüğünü söyleyen Edis, hayranlarının kendisini Megastar Tarkan'a benzetmelerine ''Öyle bir şey söz konusu olabilir mi? Hayatı 28 sene boyunca Edis olarak yaşayınca insan başka tahtı kafasına koyamıyor. Sizin dediğiniz şey aslında çok onure edici ama aynı zamanda bana zarar veriyor. Çünkü ben de onun hayranıyım. Bir Edis olabileyim de sonra ne olacağıma bakarız.'' dedi.

Hülya Avşar'a beste yapmak için söz veren Edis ''Programda söz vermiştim. Besteyi daha bitiremedim. Telefonunu kaybettim. Geçen kızı Zehra'yı gördüm Hülya hanımın telefonunu kaybettim söyler misin? Çok selam söyle dedim. Yaptığım şarkıyı ben söylesem bana yakışmaz ama Hülya Avşar'a yakışacaktır.''dedi.

Son oynadığı reklam filminde otobüse binen Edis'e para almasaydın yine biner miydin? Sorusu geldi. Edis ''Böyle bir şey olabilir mi? Burada üniversite okudum burada hayatım geçti. Şu an binemem çok yoğunluğum var. Arabam var. Pratikte binemem ama komik neden böyle şeyler söylüyorlar ''dedi. (2.SAYFA)

YORUM YAP
YORUMLAR