Eda Ece çiçeği burnunda anne Aslı Enver'den kurs almaya başladı

6 aylık hamile olan ünlü oyuncu Eda Ece, yüzü olduğu kozmetik markasının lansman partisine katıldı.

Eşi Buğrahan Tuncer ile şimdilerde kızını kucağına almak için gün sayan Eda Ece, hamileliğinde 6. ayına geldi. Marka yüzü olduğu kozmetik firmasının lansmanına katılan Eda Ece, Aslı Enver'den kurs almaya başladığını açıkladı.

Bebeğine verecekleri isme henüz karar veremediklerini belirten oyuncu, "Çocuk demek mutluluk demek... Yaz tatili dönüşü hamile olduğumu öğrendim.

Bu yaz arabayla döndük, hayvanlarımız için daha rahat oluyor diye... Arabada beni yol tuttu ama sonra gerçekler ortaya çıkınca herhalde evlendiğim için çocuk çok sevdiğim için herkes bir yakıştırdı. Hiç garipseyen olmadı" dedi.

Eşinin 3 çocuk istemesiyle ilgili de konuşan Eda Ece, "Biz de üç kardeşiz. Kalabalık aileye alışkın... Bakalım sağlığımız, durumumuz her şey elverdiği sürece inşallah güzel bir durum olsun" ifadelerini kullandı.

Elay'ı kucağına alan Aslı Enver'den destek aldığını belirten Ece, sözlerine şöyle devam etti: "Şu an Aslı'dan kurs alıyorum... Çok yakın oturuyoruz kendisiyle... Eşlerimiz de arkadaş oldu. Onun bebeği de çok tatlı... Ondan kurs alıyorum... Bilen insan anlıyor..."

YORUM YAP
YORUMLAR