Ece Uslu doğal haliyle dikkat çekti

Bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Ece Uslu, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Aceleci tavırlar sergileyen Ece Uslu, kısa bir alışveriş turu yaptı. Soruları yanıtsız bırakan Uslu, alışveriş merkezinden ayrıldı.

Sevgili Geçmiş adlı dizi ile son olarak 2019 yılında izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Ece Uslu, geçtiğimiz gün bir AVM'de objektiflere yansıdı. Magazin basınından uzakta bir hayat sürmeyi tercih eden Ece Uslu, öğlen saatlerinde geldiği alışveriş merkezindeki turunu kısa tuttu.

ECE USLU'NIN DOĞAL HALİ İSE DİKKATLERDEN KAÇMADI

Güzel oyuncu Uslu, gazetecilerin fotoğraf isteğini geri çevirmedi ancak acelesi olduğunu ifade etti. Soruları yanıtsız bırakan Uslu, alışverişlerini tamamlayıp alışveriş merkezinden ayrıldı. Ece Uslu'nın doğal hali ise dikkatlerden kaçmadı.

29 YIL SONRA GELEN İTİRAF

Ece Uslu, 1991 yılında Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Kadir İnanır'ın da rol aldığı 'Ah Gardaşım' filmi için kamera karşısına geçti. Yıllardır unutamadığı bir anısını paylaşan Uslu, 'çok heyecanlıydı ancak kışın çekilen film çok zorladı' demişti.

Uslu, şunları söylemişti: "Karlar içinde sahnemizi çekiyorduk. Sevgililer dağda birbirlerine kavuşuyorlar. O kadar soğuktu ki anlatamam. Hava eksi 42 dereceydi. Karşımdaki oyuncu arkadaşıma doğru koşmam gerekiyor. Üzerimde bol kıyafetler var. Bol etek, altında taytlar, ayağımda siyah lastik ayakkabı. Koşarken zorlanıyorum, sahne tekrar tekrar çekiliyor. O soğukta tam 2-3 saatte çekim yaptık. Ben dondum. Sahne bitene kadar dişlerimi sıktım."

YORUM YAP
YORUMLAR