EBRU ŞALLI, YAKIN ARKADAŞI DEMET ŞENER İÇİN BİR AJAN GİBİ ÇALIŞMIŞ!

DEMET ŞENER İLE İBRAHİM KUTLUAY'IN EVLİLİĞİ İHANET DEDİKODULARIYLA SARSILIP, BOŞANMA DAVASI GÜNDEME GELİRKEN, DEMET ŞENER'İN ALDATILDIĞINI BELGELEME KONUSUNDA ESKİ PODYUM ARKADAŞINDAN DESTEK GÖRDÜĞÜ ÖĞRENİLDİ.

EBRU ŞALLI YARDIM ETTİ, İHANETİ BELGELEMEYİ BAŞARDI!

 

4 yıllık aşkın ardından 2005’te peri masalı gibi bir düğünle evlenen Demet Şener ve İbrahim Kutluay, boşanıyor. İbo’nun ihanetine uğradığını açıklayan Demet Şener, yüklü bir tazminat isteyecek!.. Demet Şener'in 4 yıllık uzun bir uğraş sonucu aldatıldığını belgelemeyi başardığı bunda da en büyük desteği eski dostu Ebru Şallı'dan gördüğü iddia edildi.

 

'BENİM ALNIM AK, BAŞIM DİK'

 

Her defasında iddialara inat eşiyle mutluluk pozu veren Demet Şener, dün yaptığı açıklamayla ayrılık haberlerini doğruladı.

 

İbrahim Kutluay'la 15 yıldır aşk yaşayan Demet Şener, şu şok açıklamayı yaptı: "Benim alnım ak, başım dik. 4 senedir neler yaşadığımı herkes biliyor. Boşanma kararını ben aldım. Evliliğimi bitirmemek için çok mücadele verdim. Tüm detayları zamanı geldiğinde öğreneceksiniz. İhanet haberlerini İbrahim Bey, sürekli yalanladı ve gerçekleri ben daha yeni öğrendim. Elimde belgeler var ve onlar yeter. Ben, kocama inanıyordum. Ne zaman ki gerçekleri öğrendim, bu kararı aldım... Her ilişki biter ve yenisi başlar. Başka yere çekenlere selam olsun; ailem dağılıyor reklamı mı düşüneceğim?"

 

Şener'in bu açıklamalarının ardından avukatı Aslı Hatemi ise şunları söyledi:

 

"Dava açıldığında müvekkilim adına gerekli açıklamayı yapacağım. Temennim çekişmeli bir sürece girmemek. Medeni kanunumuzda zina ve ihanet en ağır boşanma sebebidir. Bunu ispat ettiğiniz anda çok yüklü tazminat kazanırsınız."

 

Hatemi'nin bu sözleri "Demet Şener, 2 çocuğunun babası İbrahim Kutluay'a ihaneti ağır ödetecek" şeklinde yorumlandı.

 

EBRU ŞALLI'DAN DESTEK GÖRDÜ İDDİASI 

 

İddialara göre sık sık eşiyle ilgili ihanet dedikoduları duyan Demet Şener, durumdan emin olmak için en yakın dostlarına haber uçurdu…

 

İddialara göre İbrahim Kutluay'ı çapkınlık turundayken yakalayan Ebru Şallı, eski basketbolcunun yurt dışında sosyetik güzelle yaptığı kaçamağın fotoğraflarını eski dostu Demet Şener'e gönderdi.

 

YİNE DE ALYANSINI ÇIKARMADI

 

Ünlü manken Demet Şener, boşanma açıklamasından saatler sonra Mercedes Benz Fashion Week'te Raşit Bağzıbağlı'nın defilesine çıktı. Podyumda 'Kendimi iyi hissediyorum' adlı yabancı şarkıyla yürüyen Demet Şener'in evlilik alyansını da çıkarmaması gözden kaçmadı.

 

TAKVİM

YORUM YAP
YORUMLAR