Ebru Şahin: Özel hayatımı konuşmuyorum!

ATV ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran 'Hercai' dizisinin Reyyan'ı Ebru Şahin, önceki gün Nişantaşı'nda Snob Magazin objektiflerine takıldı.

Nişantaşı'ndaki lüks mağazalarda alışveriş yapan güzel oyuncu, İsmail Hacıoğlu ile başrolünü paylaştığı ve çekimlerinin kısa bir süre önce başladığı  “Şuursuz Aşk” adlı film hakkında konuştu. 

Şahin, "Sinema filmi olduğu için çok keyifli geçiyor. Çok güzel bir ortamımız ve kaliteli bir kadromuz var. Yazın çalışacağımıza değecek bir iş oluyor" diye konuştu. 

Kısa bir Çeşme tatilinden sonra “Şuursuz Aşk” adlı sinema filmin setine dahil olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, "Kısa süreli tatil yapmam hiç dert değil çünkü çok sevdiğim bir iş yaptığım için hiç sorun olmuyor benim adıma. Tekrardan tatil yapar mıyım bilmiyorum. Çünkü Ağustos ayında başlayacak Hercai'nin set programına bağlı" dedi.

Ebru Şahin: Gerçekliğimi hiç kaybetmedim

Kendisine yöneltilen soruları cevaplamaktan kaçınmayan Ebru Şahin, "Son zamanlarda adından en çok söz ettiren isimlerin başında geliyorsunuz, diziden sonra hayatında neler değişti?" sorusuna "Aslında gerçekliğimi hiç kaybetmedim. Bir de Mardin'de yoğun bir şekilde çalışıyoruz. O büyüye çok kapılmamız mümkün olmuyor. Normal bir iş yapıyoruz aslında... Tek farkı izleyenlere hitap etmek. Onun dışında hiçbir şey değişmedi hayatımda" cevabını verdi.

Şahin, "Kısa süre içerisinde yoğun bir hayran kitleniz oluştu" denmesi sonrası, "Güzel bir kitle oluştu gerçekten. Tutkulu bir kitle. Hem yurt dışında hem yurt içinde. Tabii ki mutlu ediyor bizleri. Umarım bu kitle hep devam eder" dedi.

"Özel hayatınız çok merak ediliyor, hayatınızda biri var mı?" şeklindeki bir soruya ise "Özel hayatımın gizli kalması güzel bir durum. Bu konu hakkında hiç yorum yapmayacağım, çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. 

Güzel oyuncu, sosyal medyadan kendisi hakkında gelen mesajları fırsat buldukça okumaya ve takip etmeye çalıştığını, gelen güzel mesajların kendisini çok mutlu ettiğini de sözlerine ekledi. (Snob Magazin)

Ebru Şahin: Gerçekliğimi hiç kaybetmedim

YORUM YAP
YORUMLAR