EBRU GÜNDEŞ'İN BODRUM'DA TEKNEDE ÇOK ÜNLÜ BİR KONUĞU VARDI!

MAGAZİNCİLER BODRUM'DA ÜNLÜLERİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR... TABİİ BU TAKİPTEN EBRU GÜNDEŞ DE PAYINI ALIYOR. EBRU GÜNDEŞ'İN DÜN TEKNEDE ÇOK NEŞELİ, ÜNLÜ BİR KONUĞU VARDI. GÜZEL BİR TATİL GÜNÜNÜN KEYFİNİ DOYASIYA ÇIKARDILAR.

Bodrum’da magazin gazetecileri ünlülerin peşinden bir an bile ayrılmıyorlar. Şöhretli isimler gün içinde ne yapıyorlar, nerelere gidiyorlar adım adım gazetecilerin takibindeler.

 

Tabii bu takipten Ebru Gündeş ile eşi de kurtulamıyor. Önceki gün yaşanan tatsız olayın ardından tatillerine devam eden Gündeş ile kocasının dün lüks yatlarında konukları vardı.

 

Lüks teknelerinde tmisafir ağırlayan, bol bol güneşlenen, denize giren Reza Zarrab ve Ebru Gündeş gün batımında ise evlerinin yolunu tuttu. 

 

Ebru Gündeş ve eşi Reza Zarrab, Bodrum tatillerine tam gaz devam ediyor. 

 

'My 60 Years' adlı tekneleriyle günboyu koyları gezen Gündeş ve Zarrab, önceki gün şarkıcı Emel Müftüoğlu ve arkadaşlarını teknelerinde ağırladı. 

 

Oldukça neşeli bir gün geçiren arkadaşları teknede konaklamak istemedi. Şarkıcı da dostlarını alarak sürat teknesiyle Bodrum Regnum Escana Evleri'ndeki lüks konutunun yolunu tuttu. 

 

Bodrum Regnum Escana Evleri’ndeki evi Reza Zarrab, iki yıl önce eşine hediye olarak almıştı.

 

İran asıllı işadamı, Bodrum Kalesi ve Bodrum Marina manzaralı ev için 1 milyon euro yaklaşık 3 milyon lira ödemişti. 

YORUM YAP
YORUMLAR