EBRU GÜNDEŞ INSTAGRAM'DA CUMHURİYET BAYRAMI YERİNE HANGİ BAYRAMI KUTLADI!

EŞİ REZA ZARRAB'DAN BOŞANMA KARARI ALAN EBRU GÜNDEŞ'İN KAFASI SON GÜNLERDE OLDUKÇA KARIŞIK. ÜNLÜ ŞARKICI 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'NI KUTLAMAK İSTERKEN ÖYLE BİR HATA YAPTI Kİ TAKİPÇİLERİNİ ÇOK ŞAŞIRTTI...

EBRU GÜNDEŞ CUMHURİYET YERİNE ZAFER BAYRAMINI KUTLADI!

 

Eşi Reza Zarrab'la boşanma kararı alan ancak zaman geçmesine rağmen resmi bir başvuruda bulunmayan Ebru Gündeş'ten kafasının çok karışık olduğunu gösteren bir paylaşım.

 

Ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarından güne özel paylaşımlar yapmasına artık alıştık. Ancak kimi zaman bu paylaşımları yaparken gözden kaçırdıkları şeyler de olabiliyor.

 

Bu tarz bir yanlışlık yapan son isim Ebru Gündeş oldu. Geride bıraktığımız Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamak üzere sosyal medya hesabından özel olarak hazırlanmış bir fotoğrafı paylaşan Ebru Gündeş, yanlışının farkına dakikalar içinde varıp fotoğrafı doğrusuyla değiştirmiş olsa da bu paylaşım Renkli Sayfalar programında ekrana getirildi.

 

Böylelikle Ebru Gündeş’in bu yanlışının dikkatlerden kaçmadığı görüldü. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlamak üzere paylaşımda bulunan Ebru Gündeş bu gün için hazırlanmış olan paylaşımında 29 Ekim Zafer Bayramı kutlu olsun ifadesini kullanmıştı.

 

FOTOĞRAF: Önce yanlış paylaşım yaptı, sonra doğrusunu paylaştı...

YORUM YAP
YORUMLAR