Doğuş'tan film gibi klip

'90'lı yılların unutulmaz isimlerinden ünlü şarkıcı Doğuş, 12 Ocak'ta 'Babam' adlı yeni şarkısını müzikseverlerle buluşturacak.

1990'lı yılların unutulmaz isimlerinden şarkıcı Doğuş, 12 Ocak'ta 'Babam' adlı yeni şarkısını müzikseverlerle buluşturacak.

Ünlü şarkıcının yeni şarkıcı Babam'ın klibi Antalya'da çekildi. Klibin yönetmen koltuğunda Hayrettin Güneş aynı zamanda prodüktörlüğünü de yaptı. Çekimler için Antalya Kemer'i seçen Doğuş için Almanya'dan özel bir ekip ve kameralar getirildi.

Film tadında gerçekleşen klipte ünlü şarkıcıya kalabalık bir cast ekibi eşlik etti. Çekimler sırasında duygularını dile getiren Doğuş, "Babam şarkısı benim için çok önemli. Bildiğiniz üzere baba duygusunu tatmadan çocukluk geçiren biri olarak kelimeleri yazıya döküp notalarla birleştirdim.

Bir çocuğun yokluğunda eksik yanlarından biridir baba karakteri. Bende çocukluğumda hep eksiktim. Yıllar sonra kısa bir süreliğine bu eksikliği kapatabilsem de içimde hep yara olarak kalmıştır bu konu. Uzun zamandır yapmak istediğim şarkıyı şimdi sevenlerimin ve müzik severlerin beğenisine sunuyorum. Umarım onlar da bu şarkıyı çok sever" ifadelerini kullandı.

YORUM YAP
YORUMLAR