Doğduğun Ev Kaderindir dizisine yeni oyuncu katılıyor

TV 8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir kadrosuna sürpriz bir isim transfer oldu. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un başrollerini paylaştığı fenomen dizinin kadrosuna Hakan Salınmış dahil oldu.

TV 8'in iddialı dizilerinden Doğduğun Ev Kaderindir oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Demet Özdemir'in Zeynep ve İbrahim Çelikkol'un Mehdi karakterleri ile başrollerde olduğu çarşamba akşamlarının sevilen yapımına taze kan...

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN 

Birsen Altuntaş'ın sosyal medya hesabından paylaştığı habere göre, ünlü oyuncu Hakan Salınmış sevilen dizi Doğduğun Ev Kaderindir kadrosuna dahil oldu. 

Ferhunde Hanımlar dizisinde canlandırdığı Çaycı Mehmet karakteri ile hafızalara kazınan 1964 doğumlu başarılı oyuncu Hakan Salınmış'ın hangi karakter ile seyirci karşısına çıkacağı ise dizi hayranlarında merak uyandırdı.

Ekranların sevilen yüzü; Vatanım Sensin, Seni Seven Ölsün, Güzel İkili, Zilin Sesi, Münafık, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Kocan Kadar Konuş: Diriliş, Kara Bela, Şeref Meselesi, Bana Masal Anlatma, Sevdaluk, Sen Kimsin?, Çocuklar Duymasın, Kıskanmak, Deniz Yıldızı, Adab-ı Muaşeret, Son Ağa, Çinliler Geliyor, Yalancı Yarim, Hisarbuselik, Kadın Her Zaman Haklıdır, Sevinçli Haller, Hırsız Var!, Aliye, Ablam Böyle İstedi, Pilli Bebek, Kasabanın İncisi, Fidan Hanım’a Ne Oldu, Bizim Evin Halleri, Çiçeği Büyütmek, Ferhunde Hanımlar, İyi Günde Kötü Günde, Bayi toplantısı gibi dizi ve filmlerde rol alarak ekran seyircisiyle buluştu.

YORUM YAP
YORUMLAR