Derya Tuna'dan sonra Safiye Soyman'dan olay yaratacak sözler!

Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen Safiye Soyman, Derya Tuna'nın 'Çapkınlıkta erkeklerin suçu yok bence. Ben bile güzel kadına dönüp bakarım' sözleri sorulunca verdiği yanıtla olay oldu.

Yoğun konser maratonuna devam eden Safiye Soyman, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Konserleri için kıyafet bakan Safiye Soyman'a muhabirler Derya Tuna'nın "Çapkınlıkta erkeklerin suçu yok bence. Ben bile güzel kadına dönüp bakarım.

Hanımlar bana kızmasın ama kadından bir hareket gelmezse erkeğin yapacağı hiçbir şey olmaz" sözlerini sordu.

Derya Tuna'ya hak verdiğini ifade eden Soyman, "Derya doğru söylemiş, hep biz kadınlar yapıyoruz değil mi? Gerçekten hemcinslerimiz yapıyor doğru. Çok rahatsız eden erkekler var, kadınları ama her şey kadının elinde. İstemezse istemez, red ederse red eder. Bize de böyle asılanlar oldu, teklif edenler oldu, bakışlar çok önemlidir göz bakışları. Her şey tabii ki kadınlarda bitiyor" dedi.

Muhabirlerin "Gizli yapıyorsa, haberiniz olmadan bir çapkınlık yapıyorsa o zaman birazcık tolerans mı gösterin diyorsunuz?" sorusuna ise Soyman, şu yanıtı verdi:

"Tolerans değil, benim haberim yoksa yapıyorsa yapıyor ama bana hissettirmesin, bana saygı duysun. Her erkek yapıyordur, çok tapan da vardır kadınlarına bu yüzden istisnalar kaideyi bozmaz. Her erkek yapar derken eşlerine tapanları eleyelim. Ama benim Faik'im yapmaz, geçenlerde böyle bir haber çıkmıştı, o herkesin Faik Abisi. Ama gizli bir yerde yaparsa bırakırım, benim ile işim yok hadi yallah der bırakırım"

YORUM YAP
YORUMLAR