Demet Özdemir'in, Can Yaman'sız ilk dizisinin ilk bölümü kaç reyting aldı?

Erkenci Kuş dizisinden sonra, TV8 kanalında İbrahim Çelikkol ile yeni bir yolculuğa çıkan Demet Özdemir'in yeni dizisinin ilk bölüm reytingi belli oldu...

Farah Zeynep Abdullah, Doğu Demirkol ilişkisi belgelendi. TIKLAYIN

25 Aralık reyting sonuçları belli oldu. Reyting sonuçlarına göre Demet Özdemir'in dizisi ne kadar reyting aldı, gecenin galibi hangi dizi oldu; işte sonuçlar.

TOTAL'de 1.sırada ATV’de yayınlanan “Kuruluş Osman”, 2.sırada “Fatih Portakal İle Fox Ana Haber”, 3.sırada “Kuruluş Osman”ın özeti yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Kuruluş Osman”, 2.sırada “Fatih Portakal İle Fox Ana Haber”, 3.sırada “Kuruluş Osman”ın özeti yer aldı.

Çarşamba'nın lideri yine değişmedi

TV8’de ilk bölümü ekrana gelen “Doğduğun Ev Kaderindir” Total’de 11., AB’de ise 5. sırada yer aldı.

Dün akşamın reyting sonuçlarına göre lider yine değişmedi. 25 Aralık total reyting sonuçlarına göre Kuruluş Osman yine ilk sırada yer aldı. Yapımını OGM Pictures'ın yaptığı, yönetmenliğini Çağrı Bayrak'in üstlendiği, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden esinlenerek, Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı’nın senaryosunu kaleme aldığı Doğduğun Ev Kaderindir, ilk bölümü ile total sıralamada on birinci oldu.

Gecenin diğer dizilerinden Benim Adım Melek altıncı olurken, Afili Aşk ise onuncu oldu.

Gerçek hayat hikayesinden uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir insanlığın en büyük ve derin sorgulamalarından biri olan “İnsan kaderini değiştirebilir mi?” sorusunun cevabını arıyor.

YORUM YAP
YORUMLAR