Demet Özdemir İtalya'da açıkladı: Sevgilim Yok!

İtalya'da Canale5'de Can Yaman ve Demet Özdemir'in başrollerinde oynadıkları Erkenci Kuş rating rekorları kırıyor. Özdemir dün gece İtalya'da şov programının konuğuydu...

İtalyan TV'sinde Demet Özdemir fırtınası esti

Nilüfer Şensöz / Roma / Medyafaresi.com

Geçen hafta Can Yaman'ın konuk olduğu İtalyan TV kanalına dün da Demet Özdemir damgasını vurdu. 

Demet Özdemir, Canale 5'de Silvia Toffanin konuğu oldu. Türk dizilerinden sonra şimdi de İtalyan TV'lerinde programlarda Türk fırtınası esiyor. Geçen cumartesi Can Yaman bugün ise Demet Özdemir, Silvia Toffanin programına katıldı.

İtalya'da Canale5'de Can Yaman ve Demet Özdemir'in başrollerinde oynadıkları Erkenci Kuş rating rekorları kırıyor. İtalyanlar Daydreamer'ı (Erkenci Kuş) severek izliyorlar ve hem Can Yaman'a hem de Demet Özdemir'e hayranlar.

Sosyal medyada programın yayınlandığı saatlerde İtalya gündemlerinde Demet Özdemir ilk sıralara yükseldi. İtalyanlar Demet Özdemir'e kraliçe diyor.

Demet Özdemir, ilk kez İtalya'da bir TV programına konuk oldu. Programın sunucusu Toffanin, Demet Özdemir'i merhaba diyerek karşıladı. Özdemir, Toffanin'in sorularını Türkçe yanıtladı.

Programa Demet Özdemir'in hikayesi anlatılarak başlandı. Demet Özdemir'in fotoğraflarına yer verilerek sanantçının çocukluğu anlatıldı.

Demet Özdemir, programda giydiği gri takım ile göz kamaştırdı. Çocukluğunda biraz erkek gibi olduğunu söyleyen Özdemir, çocukken ağaçlara tırmanmayı çok sevdiğini dile getirdi.

Instagram'da 11 milyon takipçisi bulunan oyuncu, geçmişini şöyle anlattı: "Çocukken tuhaftım, biraz erkek fatma. Evden kaçıyordum, okulda ablamı arıyordum.

Büyüme yılları boyunca ailem neyse ki bana yakındı. Çocukken özgürdüm, ağaçlara tırmandım, sonra İstanbul'a taşındım.

Sanem'i oynamak için bu özgürlüğü kullandım. Aynı değiliz ama benzeriz.

Onun gibi aklımdan geçen her şeyi söyleyip söylemediğimi bilmiyorum ama yine de aynı cesarete sahibiz."

Bugünkü halini istikrarlı aile yaşantısına borçlu olduğunu söyleyen Özçelik, "Annem ve ben çok yakınız, ancak klasik anne-kız ilişkisine sahip değiliz.

O bir hostesti, Berlin'de yaşıyordu. Bazen annesi gibi hissediyorum. Örneğin, eve geldiğinde bana mesajları göndermesini istiyorum.

Bana en çok cesaret veren kişi o. Hayatın değerlerini bana aktardı. Bugün buradaysam, onun sayesinde. Sanırım beni burada gördüğü için ağlıyordur.

Avukat olmamı istedi, bu doğru, ama beni asla zorlamadı. Çocukken ben de olmak istedim ama hayat beni başka bir yola soktu ve annem de her zaman beni destekledi."

Toffanin, Özdemir'in 15 yaşından itibaren çalışmaya başladığı sorusuyla ilgili olarak kariyerine dans ederek başladığını ifade etti.

Dansçı geçmişini unutmadığını söyleyen Özdemir, " Yine de dans etmek isterim. 15 yaşında başladım. İşler hayal ettiğim gibi gitti, ama hayatım boyunca tek işim olarak kalmasını istemedim.

Aynı zamanda bir basketbol amigo kızıydım ve harika bir zamandı" dedi.

Silvia Toffanin, Erkenci Kuş'ta başrollerini paylaştığı Can Yaman'ı sorduğunda, "DayDreamer kariyerimde her zaman önemli bir an olacak.

Eğlendik ve çok çalıştık. Sonucun takdir edildiğine sevindim. Bundan gurur duyuyorum" diyerek şöyle devam etti:

"Can Yaman ile mükemmel bir ilişkimiz var, birlikte harika bir yolculuk oldu. Ona başarılı bir kariyer diliyorum. Arkadaşız, birbirimizi çok sık görmesek de çok sevdiğim değerlerle dolu bir insan.

O çok değer verdiğim biri" dedi. Hayranlar iki oyuncuyu gerçek hayatta da birarada görmek istese de iki oyuncunun birlikteliği sadece televizyon dizisinin kurgusunda.

Toffanin'in özel hayatıyla ilgili sorularına dikkatli ve mesafeli yanıtlar veren Özdemir, sevgilisi olup olmadığı sorusuna ünlü sanatçı sevgilisi olmadığı vurgusu yaparak, "Şu dönemde kimse yok.

Yanımda beni seven hayranlarım var" dedi. Anne olmak isteyip istemediği sorusuna da "Anne olmak istiyorum ama bu zorunlu bir karar değil.

Bir gün ben de olacağım. Nasıl bir anne olabileceğimi sık sık merak etmişimdir. Huzurlu ve sakin olmayı umuyorum."

DayDreamer (Erkenci Kuş) dışında Türkiye'de yayınlanan yeni dizisi Doğduğun yer kaderindir dizisiyle ilgili de konuşann Demet Özdemir, "Türkiye'de DayDreamer'dan çok farklı yeni bir dizi hazırlıyorum.

Bir dramadan sonra ayağa kalkmaya çalışan bir kadının gerçek bir hikayesine dayanıyor. Sekiz yıldan sonra bu rol benim için yepyeni bir yol.

O kadar çalışıyorumki aynaya baktığımda kendimi yaşlı görüyorum ama bu sette çok ağladığım için oluyor. Neyse ki çok enerjim var. Sanki 20 yaşındaymışım gibi eğlenmeyi seven bir insanım."

(Nilüfer Şensöz/Roma/Medyafaresi)

YORUM YAP
YORUMLAR