Demet Özdemir ile aşk iddiası çıkan Kaan Yıldırım eşiyle niye boşandı?

Demet Yıldırım ile Yalıkavak'taki villasında güneşlenirken görüntülenen Kaan Yıldırım üç yıldır güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile evliydi. Peki genç oyuncu, karısından niye boşanmıştı?

Kaan Yıldırım'ın Demet Özdemir'le sevgili olduğu iddialarının doğruluğunun sorgulanması bir yana, Özdemir'in fanları Kaan Yıldırım'ın hayatını merak ediyor.

Kaan yıldırım daha iki ay öncesine kadar kendisi gibi oyuncu olan genç ve başarılı isim Ezgi Eyüboğlu ile evliydi.

Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım'ın aşkı, 2013'te birlikte rol aldıkları “Ulan İstanbul” dizisinin setinde başlamıştı. Çift, yaşadıkları güzel birlikteliği evliliğe taşımış ve sık sık paylaştıkları aşk dolu pozlarıyla hayranlık bırakmıştı.

Peki Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım niye boşandı? Güzel ve başarılı oyuncu Ezgi Eyüboğlu kimdir? 

Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu mutlu günlerinde...

 Ezgi Eyüboğlu kendisi gibi oyuncu olan Kaan Yıldırım ile 14 Mayıs 2016'da nikâh masasına oturmuştu.

Geçtiğimiz 27 Haziran günü gerçekleşen duruşmayla anlaşmalı olarak ayrıldılar. Hakime verdikleri dilekçede, evlilik ilişkilerinin şiddetli geçemsizlik nedeniyle yürümediğini söylediler.

Ezgi Eyüboğlu, herhangi bir nafaka ve tazminat talep etmediğini de ekledi.

Ezgi Eyüboğlu, boşanmanın gerçekleşmesiyle birlikte sosyal medya hesaplarında, 'Yıldırım' soyadını kaldırdı. Eyüboğlu ve Yıldırım, ayrılıklarını ortak bir açıklamayla duyurdu.

Açıklamada şöyle denildi:

'Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım ortak aldıkları karar doğrultusunda anlaşmalı olarak boşanmıştır. Bundan sonraki hayatlarında ilişkilerine saygı ve sevgi çerçevesinde dostane olarak devam edeceklerdir.'

Ezgi Eyüboğlu Kimdir?

Başarılı ve sevilen oyuncu Ezgi Eyüboğlu, 15 Haziran 1988 tarihinde İstanbul’da doğdu. Babasının mesleği bankacılık, annesinin mesleği ise öğretmenliktir. Eyüboğlu, İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü mezunudur.

Bu üniversiteden sonra Bahçeşehir Üniversitesinde master yaptı. Üniversite okuduğu zamanlar okuldaki tiyatro kulübüne giriş yaptı. Bir yandan tiyatro ile ilgilenirken bir yandan ise ajansa kaydını yaptırdı. Boyu 1.65’tir.

Ezgi Eyüboğlu, 2007 tarihi ile birlikte modellik yapmaya başladı ve defilelere çıktı. Profesyonel olarak oyunculuk yaparak dizilerde oynadı.

Ezgi Eyüboğlu ile kaan Yıldırım'ın evliliği 3 yıl sürdü ve iki ay önce boşandılar.

2012 tarihinde ki Muhteşem Yüzyıl dizisinde Aybige Hatun karakterini canlandırdı. 2012 yılında ki bu dizinin ardından Ulan İstanbul isimli dizide Ada karakteri ile sevenlerinin karşısında oldu.

Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu Yıldırım, birlikte rol aldıkları dizide tanıştı ve 2016 yılında evlendi. Ancak ne yazık ki mutlulukları üç sene sürdü.

Takipçilerimle ilginç gerçekleri paylaştığım Youtube kanalıma abone olabilirsiniz: @Bilal ÖzcanTV 

YORUM YAP
YORUMLAR