Demet Özdemir estetik mi yaptırdı?

Demet Özdemir'in son halini görenler gözlerine inanamadı.

Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla magazin gündeminde adından sıkça söz ettiren Demet Özdemir'in son hali çok konuşuldu. En son İbrahim Çelikkol ile Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde ekranlarda boy gösteren ünlü oyuncunun fotoğrafını görenler yüzündeki değişimin nedenini merak etti. 
 

PAYLAŞIMI YAKIN MARKAJA ALINDI

Instagram hesabında 14 milyon 200 bin takipçi bulunan Demet Özdemir hayranlarının yakın markajında olmayı sürdürüyor. Öyle ki Mert Vidinli'nin Demet Özdemir ile yaptığı son paylaşım kısa sürede binlerce beğeni alarak yorum yağmuruna tutuldu. 

Mert Vidinli'nin Demet Özdemir ile yan yana yer aldığı paylaşımında güzel oyuncunun yüzündeki değişim dikkatlerden kaçmadı. Başarılı oyuncunun fotoğrafını görenler acaba estetik mi yaptırdı sorularını akıllara getirdi. Yüzünde belirgin bir dolgunluk olduğu gözlenen Demet Özdemir'in estetik mi yaptırdığı yoksa kötü ışık kurbanı mı olduğu ise merak konusu oldu. 

"ESTETİK YOK"

Demet Özdemir'in fotoğrafını gören sosyal medya kullanıcıları Mert Vidinli'nin paylaşımını yorum yağmuruna tuttu. Yorumlara sessiz kalamayan Vidinli ise gündem olan fotoğraf için "Kızlar tamamen ışık yoksa hiçbir estetik vs yok" diyerek arkadaşını savundu.

DAHA İNCE...

Öte yandan 29 yaşındaki güzel oyuncunun Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda ise yüzünün daha ince göründüğü gözlendi.

YORUM YAP
YORUMLAR