Demet Özdemir’den Can Yaman itirafı!

Demet Özdemir, Erkenci Kuş dizisindeki partneri Can Yaman hakkında ilk kez çok net konuştu. Özdemir, Yaman ile yeniden bir projede buluşmayı çok istediğini dile getirdi.

Evim dizisiyle ekranlara geri dönmeye hazırlanan oyuncu Demet Özdemir, önceki gün Aşk Geçmişim adlı tiyatro oyununu izledi. Çıkışta objektiflere yansıyan Özdemir, Can Yaman’la ilgili sorulara yanıt verdi.

'HERKESE UĞURU DOKUNDU'

Demet Özdemir, Can Yaman'ın yurt dışındaki hayran kitlesiyle ilgili “Tabii ki Can için çok güzel. Ben de görüyorum, tepkiler falan instagram’da sosyal medyada karşıma çıkıyor.Çok gurur verici.

Erkenci Kuş’un herkese bir uğuru dokundu. Bütün oyunculara. Aynı zamanda kamera arkasına da öyle, duyduğum kadarıyla. Gurur verici bir şey tabii ki benim için de.” dedi.

'ÇOK ÖZEL BİR İŞ OLDU'

Erkenci Kuş dizisinin Can Yaman için bir patlama projesi olup olmadığı şeklindeki soru üzerine de Özdemir, “Her oyuncunun bir patlama işi oluyor.

Benim için de öyle, benim için de çok özel bir iş oldu. Bütün oyunculara çok yaradı, Erkenci Kuş. Hem uzun solukluydu hem kendilerini çok ispat ettiler. Ben de dahilim. O yüzden çok emek verdiğimiz çok güzel bir işti” ifadelerini kullandı.

'YENİDEN BİR ARAYA GELMEYİ ÇOK İSTERİM'

Öte yandan Can Yaman ile tekrar bir projede buluşup buluşmayacağı sorusuna da yanıt veren Demet Özdemir, şöyle konuştu: “Vallahi yapımcılar nasıl öngörür bilmiyorum. Tabii ki çok isterim ben de.

Aramızda negatif bir şeyler asla olmadı. Uzun bir yolculuk tabii ki herkesin yorulduğu zamanlar da oldu. İyisiyle kötüsüyle bir aile olduk, o setin içinde. Herkes de birbirini anlayışla karşıladı.

Eğlendik, güldük, üzüldük. Bittiği için de çok üzüldük tabii ki. Ama hep yeni maceralara bir an önce adapte olmaya çalışıyoruz. Yeni hikayelere adapte olup iyi bir şey çıkartalım. Ne kadar çok hikaye, ne kadar çok karakter bizim için tabii daha iyi. Erkenci Kuş hepimiz için çok özel ve önemli bir iş olarak da kalacak.”

YORUM YAP
YORUMLAR