Demet Akbağ'dan Sadri Alışık itirafı!

Ünlü oyuncu Demet Akbağ, verdiği röportajda hakkında bilinmeyenleri anlattı. Samimi itiraflar bulunan Demet Akbağ'ın Sadri Alışık ile ilgili sözleri dikkat çekti. Demet Akbağ, Sadri Alışık hakkında yıllar sonra itirafta bulundu.

Güldürme Beni programı ile yeniden ekranlarda yerini alan ünlü oyuncu Demet Akbağ, Ömür Sabuncoğlu'nun sorularını yanıtladı. Demet Akbağ, Sadri Alışık hakkında konuştu.

SADRİ ALIŞIK İTİRAFI

Sadri Alışık'ın Lunapark'taki sahne gösterisini izlediği yılları anımsayan Akbağ, "Sadri Alışık sahnede ağlardı, o ağlar ben de ağlardım." şeklinde konuştu.

Son dönemde rollerin takipçi sayılarına göre dağıtıldığı konusuyla ilgili fikrini dile getiren Akbağ, "Böyle bir durum var ama takipçi sayılarının gişeye veya izlenmeye etki etmediğini sıkça görüyoruz. Her takipçisi olanın seyircisi olacak diye bir şey yok"

Formda kalma sırrını da açıklayan Demet Akbağ, "Hayatım boyunca hep diyet yaptım ben. Şişman olmadım hiçbir dönem ama hep dikkat ettim. Boyum uzun olduğu için hep kendimi cüsseli hissettim. Genç kızlığımda bütün diyetleri denedim ama kendimi tanımaya başladığımda buna gerek olmadığını fark ettim." şeklinde konuştu.

YORUM YAP
YORUMLAR