DEMET AKALIN PAYLAŞTI, SONRA PİŞMAN OLDU!

ŞARKICI DEMET AKALIN NİHAT DOĞAN'IN BARBAROS ŞANSAL'I ELEŞTİRİRKEN EŞCİNSELLİĞİNİ ALAYA ALAN TWEET'İNİ ÇOK BEĞENDİ VE DESTEKLEYEN BİR PAYLAŞIMDA BULUNDU. ANCAK ÜNLÜ ŞARKICI, LGBT BİREYLERDEN ÇOK TEPKİ ALDI...

Demet Akalın, Barbaros Şansal’ın Türkiye’ye geldiği sırada yaşadığı linç olayı ile ilgili homofobik bir tweet atan Nihat Doğan’a destek verdi. Demet Akalın, LGBT’lerden gelen tepkiler üzerine hatasını fark ederek tweeti sildi.

 

Nihat Doğan’ın Twitter hesabından yayınladığı Barbaros Şansal’a linç girişimi görüntüleri üzerine yazdığı “15 Temmuzda Havaalanındaki tankları durduran kahraman milletimiz bu gece de TOPları durdurmuş” diyerek Barbaros Şansal’ın eşcinselliği ile alay etmeye çalışan ve homofobik nefret sözlerine imza atan Nihat Doğan’a Demet Akalın, “gerçekten tespitlerin bazen tavan” diye yanıt vermişti.

 

LGBT’lerden gelen cevaplar ve aldığı diğer olumsuz tepkiler üzerine Demet Akalın, tweetini kısa bir süre içinde sildi.

 

Türkiye'nin Tek Eşcinsel Yaşam ve Kültür Dergisi GZONE, konuyla ilgili olarak internet sitesinde şunları yazdı:

 

 "GZone’un Haziran 2015 sayısına da kapak konuğu olduğu süreçte LGBT bireylerle ilgili pek çok olumlu ve destekleyici açıklamalar yapan Demet Akalın’ı attığı bu tweet yüzünden kınıyor ve LGBT dünyasından özür dilemesini bekliyoruz."

YORUM YAP
YORUMLAR