Defne Samyeli küllerinden yeniden doğdu! Yeni aşk itirafı geldi

Defne Samyeli, geçtiğimiz günlerde Saba Tümer'in canlı yayınına katıldı. Aşk sorularına verdiği yanıtlarla kafaları karıştıran Samyeli'nin, yeni bir aşk yelken açtığı öne sürüldü.

Cem Yılmaz'dan ayrıldıktan sonra kabuğuna çekilen Defne Samyeli, aylar sonra ilk kez konuştu.

Saba Tümer'in canlı yayınına katılan Samyeli, "Aşka inancın kaldı mı?" sorusuna "Tabii. Sevebilmek, aşık olabilmek; sana aşık olunmasından ya da sevilmekten çok daha güzel bence. Kalbim büyüyor gibi hissediyorum.

Kendini bulutlar üzerinde hissettiğin duygular peşinde koştuğun; kendine çok bağladığın bir durumsa; büyük bir aşk yaşayacaksan beraberinde büyük bir nefret kaçınılmaz." yanıtını verdi.

'AŞIK DEĞİLİM AMA OLABİLİRİM'

Öte yandan Samyeli, "Ben her bahar aşık olurum. Şuan aşık değilim, ama olabilirim. Şarkıda söylenen gibi aşık değilim olabilirim, yüzde elli sevebilirim..." sözleriyle de dikkat çekti.

CEM YILMAZ'I AFFETMEK İÇİN...

Cem Yılmaz (47), Defne Samyeli (48) ile ayrıldıktan çok kısa bir süre sonra güzel oyuncu Serenay Sarıkaya (29) ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Aldatıldığını magazin basınına itiraf eden Defne Samyeli 'Konduramamışım' sözleriyle magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

48 yaşındaki eski manken eski sevgilisi Cem Yılmaz'ı affedebilmek için seminerlere katılmıştı.

(İkinci Sayfa)

YORUM YAP
YORUMLAR