Danla Bilic: ''Aleyna Tilki ve ben bu ülkede zirvedeyiz''

Danla Bilic, yılbaşı konseptli videosunda tepki çekecek bazı açıklamalarda bulundu.

  Çektiği videolarla fenomen haline gelen isimlerden Danla Bilic, yeni yıl konseptli videosunda yine olay olacak açıklamalarda bulundu.

  Menajeri Arda Kofuoğlu ve nişanlısıyla Amerika tatiline çıkan Danla Bilic: ''Hayatımın  en boş, en saçma, bütün düzenimin alt üst olduğu bir haftayı Amerika da yaşadım. Neyi bu kadar abartıldı? Holywood dediğiniz yer sanayi sitesi'' dedi. Amerika'yı beğenmediği için linç yiyen Danla Bilic, ''Amerika'yı o kadar çok övdüler ki, uçan arabalar var sandım''dedi.

  Yeni yıldan ne istediği sorulan Danla Bilic,''Her şeyim var. Bu şekilde gitsin. Sağlığım var. Kazanıyorum, huzurum yerinde'' dedi. Twitter'dan yapılan zeki değilsin yorumuna çok sinirlenen Danla Bilic '' Herkes zekasını bilimsel,eğitimsel konularda kullanmak zorunda değil.Ben aşırı zekamı hayat standartlarımı en yükseğe taşıyacak platformda kullanıyorum'' dedi. Şiir kitabı çıkaracağı için eleştirilen Aleyna Tilki ile ilgili de şu yorumda bulundu. ''Çıkarsın,arkasındayım. Aleyna ve ben bu ülkede gün içinde en çok hakaret işiten iki insanız ama hala zirvedeyiz'' dedi. Son günlerde takipçi sayısında düşüş olduğu görülen Danla Bilic ''Ben hep zirvedeyim, her gün buraya geliyorum aynı makyajı yapıp gidiyorum ama en çok konuşulan benim.Benim düşmüş halim 1 milyon'' dedi.

YORUM YAP
YORUMLAR