Damla Ersubaşı ağlaya ağlaya itiraf etti: Uyuşturucu batağına düştüm

Bir döneme damgasını vuran Sihirli Annem dizisinde Tuğçe olarak izleyici karşısına çıkan Damla Ersubaşı yayınladığı video ile gözyaşları içerisinde itiraflarda bulundu.

Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı 2016 yılında nikah masasına oturduğu Mustafa Can Keser'le ikinci çocuğuna hamileyken boşanma kararı almıştı. Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser sonrasında ilişkilerine ikinci bir şans vermişti. Ancak, ikili arasında sular durulmuyor.

Eski kocasına borçlu olduğunu ağlayarak anlatan Ersubaşı, yayınladığı videoda itiraflarda bulundu. Ünlü oyuncu şunları söyledi:

"Şimdi ben bir dönem kışın uyuşturucuya düştüm. Uyuşturucu batağına düştüm. Sonra parayı kumarda ve uyuşturucuda harcadım. Eski kocam çocuklarımın babası Mustafa Can Keser'in ailesinin parasıydı. Sonra ben tabi bunu çeşitli vaatlerle aldım bu parayı.

Parayı da tek başıma yedim Mustafa'nın hiçbir alakası yok. Sonra Mustafa beni sürekli bununla tehdit etti. Önce bunu 'Aileme söylerim, çocukları bana vereceksin' dedi. Tamam senin pisliğinden yeter ki kurtulayım dedim. 'Çocuklar sende kalsın' dedim. Ben çocuklarımı istediğim zaman görürüm dedim. Hepsinin mesajları var. Hepsinin de delillerini sunacağım bundan önce. Çocuklarımı verdim bırakmadı. Tehdidi, pisliği, şiddeti de bitmedi. Parayı da ödüyorum ama ben bu sırada ablasına abisine. Seni magazine rezil edeceğim dedi. Çocuklarımı benden ayırdı ya, istediği her şeyi yapsın"

YORUM YAP
YORUMLAR