Çukur'da neler oluyor?

Çukur’un dün akşam ekrana gelen bölümünde Cumali’nin kızları bulmak için gittiği depo, Selim’in ise Bülent'i bulmak için gittiği ev boş çıkınca ikisi de tuzağa düştüğünü anladı.

Çukurlu kadınların kaçırılması mahallede şok etkisi yaratırken, bütün Çukur korku içinde Koçovalılardan yardım bekledi. Yamaç, Çukur'un kızlarını bulmak için tüm mahalleliyi örgütledi. Mahalleliler de bütün İstanbul'a yayılıp Koçovalılara yardım etti. Yamaç, Aliço'nun yardımıyla Azer'in himayesindeki Bülent'in zaafını bulmaya çalıştı. Mahalle İstanbul'un altını üstüne getirirken Vartolu nihayet hapisten çıktı.

YAMAÇ'TAN AZER'E BÜYÜK ŞANTAJ!

Cumali, Çukur'un kızlarına yanlış yapan Nahit'e gereken dersi verirken, Azer'in kardeşi Kadir'i aldı. Yamaç ise Bülent'in herkesten sakladığı paralarına ulaştı ve karşılığında Çukur'un kızlarını istedi. Akın, Timsah'ı harekete geçmesi için cesaretlendirirken, Azer ve Yamaç arasındaki gerilim giderek arttı. Koçovalı erkeklerinin kendilerini içinde buldukları aksiyon dolu anlar ise ekran başındakilerin nefesini kesti.

ÇUKUR'UN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Çukur'un merakla beklenen yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Yamaç'ın Vartolu'nun neden gitmek istediğini öğrenmeye çalıştığı sahnede Vartolu, Ziya'nın söylediklerini Yamaç'la paylaşıyor. Babasının katilini bulmak isteyen Vartolu'yu dinleyen Yamaç'ın acısı yüzünden okunurken, uzun zaman önce Yamaç'a hediye ettiği mezar taşını karşısında bulan Vartolu şaşkınlığını gizleyemiyor.

YORUM YAP
YORUMLAR