Çukur hayranlarına Aras Bulut İynemli'den güzel haber

Show TV'nin en çok izlenen yapımları arasında yerini alan Çukur'un final yapmasının ardından ekran macerasını noktalarken hayranları büyük üzüntü yaşadı.

23 Ekim 2017 tarihinde yayın hayatına başlayan Show TV'nin reyting rekorları kıran başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez, Necip Memili ve Perihan Savaş gibi isimlerin rol aldığı Çukur, 7 Haziran 2021'de ekrana getirilen 131. bölümü ile ekran macerasını noktaladı. Çukur final yapması dizinin hayranlarını üzerken Aras Bulut İynemli müjdeli haberi verdi.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Instagram hesabından 'Çukur'a veda' başlığıyla paylaşımda bulunan Aras Bulut İynemli, şu ifadeleri kullandı:

'Biraz beklemek istedim. Özellikle bugünü bekledim, veda etmek zor geldi. Çukur... 4 koca yıl... Her hafta... Güzel, değerli ve uzun yol... Yol önemlidir insan hayatında... Her zaman hikayelerin gücüne inandım.

Hikayelere hizmet etmek en değerli isteğim oldu. Biz öyle bir hikâyede buluştuk ki hepimizi içine aldı. Herkese böyle ekip, böyle hikâye nasip olmaz diye var olduk içinde... O yüzden iyi ki varsın, teşekkür ederim Gökhan Horzum.

Duygularımı söze dökmekte o kadar zorlanıyorum ki keşke biraz bir şey öğretseydin, kalbim yerinden çıkacak ne yazacağım diye, Ya Sidi dinliyorum; Bu kadar oluyor.

Canlılığıyla, acısıyla, sevinciyle, stresiyle, keyfiyle, zorluluğuyla, başarısıyla ve hatalarıyla öyle dolu 4 sene ki... iyi ki ya! Çok değerli, çok özel, her zaman var olacak bir yerlerde!... Peki, her şeyiyle yaptık biz bu hikâyeyi anlattık, seyirciye geçmese, o hikâyeyi paylaşmazsak bir anlamı olur muydu? Kesinlikle olmazdı...

Bizlerle bu hikâyeyi paylaşan, izleyen, anlatan, yaşayan herkese çok teşekkürler... Ve hayali arkadaşım Yamaç Koçovalı... Kendine iyi bak! Öyle mi? ???????? (yazarken gözlerim doldu belgeselde nasıl anlatacağım? ) -belgesel mi var? Obaaaaa.....Şükürler olsun'

YORUM YAP
YORUMLAR