Corona virüs aşısı olan Bengü'den eleştirilere yanıt: Bebeğim antikorlu doğacak

İkinci kez anne olmaya hazırlanan ve 5 aylık hamile olan Bengü, koronavirüs aşı vurulmasıyla ilgili ‘'İnşallah bebeğim de antikorlu doğacak' dedi.

Üç yıl önce iş insanı Selim Selimoğlu ile evlenen ve ikinci kez anne olmaya hazırlanan Bengü, mavi tura çıkmaya hazırlanıyor. İlk çocukları Zeynep'i 2019'da dünyaya getiren sanatçı, tatil öncesi Nişantaşı'nda alışveriş yaptı.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

YAN ETKİ OLMADI

Aile ziyaretlerinin ardından eşi ve kızıyla beraber tekne tatiline çıkacaklarını söyleyen Bengü, vurulduğu koronavirüs aşısıyla ilgili de konuştu. Bu konuda araştırma yaptığını ve doktorunun bilgisi dahilinde aşı vurulduğunu ifade eden Bengü, 'Hamilelikte 3 aydan sonra aşı yapılması öneriliyor. 5 aylık olduğum için gönül rahatlığıyla aşımı vuruldum. Şu ana kadar yan etki görmedim. İnşallah bebeğimde antikorlu doğacak' dedi.

5 aylık hamile olan Bengü, geçtiğmiz günlerde koronavirüs aşısı vuruldu.

İKİNCİYLE VEDA EDİYORUM

Pandemi nedeniyle sahnelerden uzak kalan Bengü, temmuz ayında iki düğünde sahne alacağını açıkladı. Ağustos ayında da konserlere başlayacağını duyuran popçu, 'Hamileliği bir hastalık gibi görmüyorum. Herhalde ekime kadar çalışacağım' diyerek doğuma kadar çalışacağını ifade etti. Popçu üçüncü çocuk soruları karşısında "İkinci ile sahalara veda etmeyi düşünüyorum. Bir kız bir erkek yeter' dedi.

YORUM YAP
YORUMLAR