CEYDA DÜVENCİ VE BÜLENT ŞAKRAK EVLENDİ!

ÜNLÜ OYUNCULAR CEYDA DÜVENCİ İLE BÜLENT ŞAKRAK DÜNYAEVİNE GİRDİ. BİR SÜREDİR BİRLİKTE OLAN SEVGİLİLERİN, ŞEN ŞAKRAK NEŞELİ DÜĞÜNLERİNE AİLELERİ VE YAKIN ARKADAŞLARI KATILDI... HABERİN AYRINTILARI İÇİN TIKLAYIN...

KAZ DAĞLARI'NDA NEŞELİ DÜĞÜN YAPTILAR

 

"Aşkın Kanunu" adlı dizinin setinde tanışıp birlikte olmaya başlayan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, dün akşam Kaz Dağları'nda düzenlenen törenle evlendi. Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre, törende Ceyda Düvenci'nin nedimeliğini kızı Melisa yaptı.

 

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, geçen sene tatil yaptıkları Kaz Dağları'nda aile içinde yapılan bir nikahla dünya evine girdi. Böylece Ceyda Düvenci 3, Bülent Şakrak ise 2. kez evliliğe 'evet' dedi.

 

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci,"Aşkın Kanunu" dizisinde aşık olduğu rol arkadaşı Bülent Şakrak ile dün akşam dünya evine girdi.

 

Çift, nikah töreni için geçen yaz tatil yaptıkları Kaz Dağları'nı seçti. Düğün için Kaz Dağları'nı seçen ikili, Yeşilyurt Köyü'ndeki Çetmihan Hotel'de nikâh defterini imzaladı. Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ı bu mutlu günlerinde sanatçı dostları da yalnız bırakmadı.

 

Sadece 30 ortak arkadaşın katıldığı törende, Düvenci'nin ikinci eşi Engin Akgün'den olan 4 yaşındaki kızı Melisa Nur da gelinlik giyip annesinin mutluluğuna ortak oldu. Düvenci, sade ve dantel işlemeli bir gelinlik giyerken, Şakrak'ın ise renkli bir damatlıkla nikah masasına oturması dikkat çekti.

 

Tören için bir gün öncesinden Kaz Dağları'na giden Beyza Şekerci-Engin Hepileri, Dolunay Soysert-Sinan Tuzcu, Beste Bereket-Serdar Önal, Demet Evgar, Şevket Çoruh, Erkan Kolçak Köstendil, Mete Horozoğlu, Okan Yalabık, Yekta Kopan, Emre Altuğ gibi ünlü konuklar, Tuncel Kurtiz'in eşi Menend Kurtiz'in sahibi olduğu Edremit'teki Zeytinbağı Otel'de konakladı.

 

Otelde kıyılan nikahın ardından davul, zurna, klarnet eşliğinde eğlenceye devam edilerek, akşam yemeği yenildi. Gecenin ilerleyen saatlerinde davetliler sucuk partisi yaptı.

 

Şevket Çoruh, Aslı Cüreklibatır ve Dirim Elal'ın şahitlik yaptığı nikahla, Ceyda Düvenci 3, Bülent Şakrak da 2. evliliğini yapmış oldu...

YORUM YAP
YORUMLAR