Ceyda Ateş: Kendimi çok daha olgun ve güçlü hissediyorum.

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve 2018 yılında Buğra Toplusoy ile Miami'de evlenen güzel oyuncu Ceyda Ateş, bir dergi için özel açıklamalarda bulundu.

Buğra Toplusoy ile 2018 yılında nikah masasına oturmasının ardından ABD'ye yerleşen Ceyda Ateş, MAG dergisine özel açıklamalarda bulundu.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN 

Kızı Talia'yı altı ay önce kucağına alarak anne olmanın heyecanını yaşayan Ceyda Ateş, verdiği röportajda kızını kucağına almasının ardından değişen hayatından bahsetti.

Ateş, 'Anne olmakla birlikte hayatınız nasıl bir değişime uğradı?' sorusuna ' Önceliklerim ve hayattaki hedeflerim değişti. Kendimi çok daha olgun ve güçlü hissediyorum. Duygusal değişiklikler bekliyordum tabii ki ama böyle bir sevginin varlığından, kalbimin bu kadar büyüyebileceğinden haberdar değildim.' yanıtını verdi.

Doğumdan bir önce açıklamada bulunan Ceyda Ateş, şunları söylemişti: '9. ayı doldurduk. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Yarın doğum var. Çok heyecanlıyım ve beni neler bekliyor merak ediyorum. Sağlıkla gelsin. Sizler neler hissetiniz doğumda? Destekleriniz ve güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim'

YORUM YAP
YORUMLAR