Cenk Küpeli’nin annesi Oya Küpeli’den şaşırtan açıklama!

Cenk Küpeli'nin babası, Demet Şener ile oğlunun evliliğine başından beri karşı olduğunu dile getirmiş ve magazin gündemine damga vurmuştu. Küpeli'nin babasının ardından bir bomba açıklama da annesinden geldi.

Dün 2. Sayfa programına bağlanan ve yaşadıkları üzüntüyü dile getiren Cenk Küpeli'nin babası, oğullarının defalarca yaşadıkları Ankara'ya geldiğini ancak kendilerinin arama ve görüşme isteklerine yanıt vermediğini dile getirdi.


Hal böyle olunca oğullarıyla baş başa kalmak isteyen aile, Cenk Küpeli'nin "Demet olmadan görüşmem" isteğini kabul etmeyince Cenk Küpeli ile anne ve babasının arası iyice açıldı.

ANNESİ DE DERT YANDI

Son olarak anne Oya Küpeli'nin de geçen hafta sonu bir yakınına gözyaşları içinde şöyle yakındığı öğrenildi: "Ankara'ya geliyor. Bizimle görüşmeden dönüyor. Demet Şener onu kabul etmedik diye bize resmen nispet yapıyor. Bir türlü içime sindiremiyorum. Canım oğlumu görememek bana acı veriyor. Bu evliliği asla kabul etmeyeceğim. Oğlumla aramızı açanları affetmeyeceğim"

Öte yandan Cenk Küpeli'nin babası Avni Küpeli, "Demet Şener, gözümüzün nuru oğlumuz Cenk'i bizden kopardı. Şener'in yaptığı nispetler sadece İbrahim'i ve onun ailesini değil bizleri de yaralamıştır" demişti.

 

YORUM YAP
YORUMLAR