Cemre Kemer'den yıllar sonra gelen itiraf: Gruba isteyerek dahil olmadım!

Cemre Kemer YouTube'de yayınlanan Hakkında Her Şey programına konuk oldu.

Cemre Kemer, 2005-2012 yılları arasında faaliyet gösteren Hepsi adlı pop müzik grubunun üyesi olarak tanınmıştı. Annesinin menajerliğini yürüttüğü grupta Cemre'ye eşlik eden diğer isimler; aynı zamanda çocukluk arkadaşları da olan Eren Bakıcı, Gülçin Ergül ve Yasemin Yürük olmuştu.

Üzerinden yıllar geçse de halen grupla anılan ve artık kendisine bambaşka bir hayat çizen Cemre Kemer, Cansu Canan Özgen'in sunduğu Hakkında Her Şey adlı YouTube programında Grup Hepsi hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu.

"GRUP HEPSİ'YE İSTEYEREK DAHİL OLMADIM"

Henüz lise talebesiyken en yakın arkadaşları Eren Bakıcı, Gülçin Ergül ve Yasemin Yürük'ün pop müzik grubu kurma hayalleri olduğunu ancak kendisinin böyle bir şeyi hiç istemediğini belirten Kemer, gruba da sırf onlardan uzak kalmamak adına dahil olduğunu itiraf etti:

"Hayalim balerin olmaktı... Hiç şarkı söyleyeceğim ve şarkıcı olacağım gibi bir hayalim olmamıştı. Kızların hepsi oraya (grup kurma hayaline/çalışmalarına) sapınca, ben ne yapacağım tek başıma deyip ben de hemen onların yanına yanaştım."

YORUM YAP
YORUMLAR