Cemiyete gelin giden 5 ünlü isim ve tanışma hikayeleri!

Aslı Enver'in iş insanı Önder Öztarhan ile evlenip cemiyete gelin gideceği haberlerinin ardından şu anda cemiyet dünyasının tanınan isimlerine gözler çevrildi.

Oyuncu Aslı Enver'in, bir süredir sevgili olduğu iş insanı Önder Öztarhan'dan evlilik teklifi aldığı ve Enver'in bu teklifi kabul ettiği iddia edildi. Eğer Aslı Enver, Önder Öztarhan ile nikah masasına oturursa cemiyete gelin olacak. Aslı Enver'den önce cemiyete gelin giden birçok oyuncu ve manken bulunuyor. Bu isimler kurdukları doğru evlilikler ile cemiyet ve iş dünyasının en gözde isimleri oldular.

Sizler için verdikleri evet yanıtıyla magazin dünyasından cemiyet dünyasına hızlı bir geçiş yapan ünlü isimleri derledik:

CEMİYETE GELİN GİDEN 5 ÜNLÜ İSİM

1 - GÜLŞAH (SOYDAN) ALKOÇLAR

Sanatçı Hülya Koçyiğit ile eski futbolcu Selim Soydan'ın kızları olan ve bir dönem Yeşilçam'da çocuk oyuncu olarak yer alan Soydan, kış tatilinde tanıştığı Alkoçlar ailesinin o zamanki veliahtı Ender Alkoçlar ile evlenerek cemiyete giriş yaptı. Çiftin iki kızı bulunuyor.

2 - ASLIHAN (KORUYAN) SABANCI

1991 yılı Türkiye Güzellik Yarışması'nda Defne Samyeli, Seray Sever, Şebnem Özinal ve Banu Sağnak gibi isimleri geride bırakarak ikinci seçilen Ankaralı Aslıhan Koruyan, okul arkadaşı da olan dönemin genç iş insanı Demir Sabancı ile evlenerek Sabancı ailesine giriş yaptı. Çiftin biri kız biri erkek olmak üzere iki çocuğu bulunuyor. Koruyan Sabancı artık yemek yazarlığı yapıyor.

3 - SELİN (DEMİRATAR) ÇEBİ

1999 yılında katıldığı Miss Globe yarışmasında Türkiye ve Dünya birincisi olarak mankenliğe ve oyunculuğa başlayan Selin Demiratar, Türkiye'nin 2 büyük otel markasının sahibi iş insanı Mehmet Ali Çebi ile evlendi ve oyunculuğu bırakıp cemiyete giriş yaptı.

4 - YASEMİN (ERGENE) ÖZİLHAN

Tekirdağlı bir ailenin kızı olarak doğan ve mankenlik yaparak kariyerine adım atan Yasemin Ergene, Aşk Oyunu ve Doktorlar dizisinde başrol oynayarak tanınmıştı. Doktorlar'ın çekildiği hastanenin sahibi olan Anadolu Grubu'nun genç veliahtlarından İzzet Özilhan'ın kendisi ile tanışıp arkadaşlık kurma isteğini kabul eden Ergene, bu arkadaşlıktan çok kısa bir süre sonra evlendi ve mesleğini bırakıp tamamen jet sosyeteye geçiş yaptı. İki kızı bulunan ve sadece Özilhan soyadını kullanmaya başlayan ünlü isim, eşinin ailesine ait olan bazı giyim markalarına halkla ilişkiler desteği veriyor.

5 - CEYDA (ATEŞ) TOPLUSOY

Yaklaşık 7 yaşından beri oyunculuk yapan ve Adını Feriha Koydum dizisinde oynadığı zengin, şımarık kız Hande rolü ile şöhreti elde eden Ceyda Ateş, 2018 yılında Türkiye'nin en büyük giyim markalarından birinin veliahtı Buğra Toplusoy ile evlendi. Cemiyete gelin giren Ateş'in bir de kızı bulunuyor.

YORUM YAP
YORUMLAR