Cemil Sandıkcı’nın ‘Nasıl Seveceğim’ şarkısı müzikseverlerle buluştu

Tan Taşçı imzalı ‘Nasıl seveceğim’ şarkısını Cemil Sandıkcı, kendisine has tarzıyla yeniden yorumladı.

İŞTE O ŞARKI:

CEMİL SANDIKCI KİMDİR?

Merhabalar, ben Cemil Sandıkcı

17 yıldır müzik ile uğraşmaktayım, Müziğe ailemin bana destegi olmadan kaçamak başladım, istemiyorlardı ve kendime hedef koymuştum. 'Yaşadığım şehirde ismimi herkes duyacak' diye.

'Başlayıp, çıktığım mekanları dolduracağım ve sonra ismimi herkes duyacak' diye yola çıktım. İlk hedefim tamam gibi ve Kocaeli’de yaşıyorum.
 

Müzik benim için hayatımın en güzel köşesinde diyebilirim, 'hayatımdan hiç eksik olmasın' dediğim şey 'alkış sesleri' sanki onlar olmazsa kendimi boşlukta hissediyor gibiyim, sahnelerde genellikle samimiyetimle ve en çokta sahnedeki enerjim ile biliniyorum sanırım, insanlar beni dinlemeye geldiklerinde kendi tarzımı onlara  yansıtıp o an ki 3-4 saat boyunca kendilerini sadece bana odaklamalarını sağlıyorum ve tüm dertleri şarkılara döküyoruz hem eğleniyoruz

Hem de hüzünleniyoruz hepsi bir arada oluyor, en büyük yol arkadaşım Gürbey yani klarnetçi arkadaşım. Çok uzun yıllardır birlikteyiz ve her zaman yanımda oldu ne olursa olsun onu yanımdan ayırmam. Bir gün çok büyük konserleri birlikte vereceğiz buna inanıyorum.

Hayallerimden hicbir zaman vazgeçmedim, tırnaklarımla kazıya kazıya geldiğim şuanki durumumu her zaman olduğu gibi ileriye taşıdım, hedeflerim hep ileriye doğru oldu. Deli dolu sahnelerimde dinleyiciler bizlere ayak uydurunca tadından yenmiyor, büyük sahnelerimizde de aynı şekilde olacağından en ufak şüphem yok.
 

Hedeflerimin arasında bundan 3-5 sene sonra büyük bir konserde dinleyicilerle buluşmayı hayal ediyorum her gece gözlerimi kapattığımda düşündüğüm tek hayalim ve başaracağım.  Bu yaşıma kadar nasıl yaptıysam ôyle yapacağım, inanacağım, çalışacağım modumu düşürmeye çalışan ne varsa yoluma engel koyan ne olursa olsun her zaman devam! diyeceğim. Yılmadan, bıkmadan, usanmadan. Sağlıcakla kalın bir gün çok büyük sahnelerde görüşmek dileğiyle… :)

 

 

YORUM YAP
YORUMLAR