Cem Yılmaz’dan Serenay Sarıkaya hamlesi!

Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya ikilisi sosyal medyada çok konuşulmaya devam ediyor.

Sevilen yorumcu Mustafa Sandal, Bilal Özcan ile yaptığı röportajda, Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya aşkı hakkında çok ilginç bir yorum yaptı...

Magazin gündemine bomba gibi düşen Serenay Sarıkaya- Cem Yılmaz birlikteliği konuşulmaya devam ediyor.


Cem Yılmaz ile Defne Samyeli, geçtiğimiz yılın son günlerinde yollarını ayırmıştı. Yılmaz'ın daha sonra oyuncu Serenay Sarıkaya ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Çiftin iki hafta önce Yunanistan'ın başkenti Atina'da çekilen fotoğrafları ise aşkı belgelemişti.

İkili, bu kez de aşklarını sosyal medyaya taşıdı. Ünlü komedyen sevgilisinin son paylaşımına gül ve ay emojisi koydu. Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya'nın fotoğrafına bıraktığı yorum kısa sürede binlerce kişi tarafından beğenildi.

TWITTER'DA TT OLDULAR

Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya'nın son paylaşımına gül ve ay emojisi koyması sosyal medyada da çok konuşuldu. Ünlü komedyenin bu hamlesi, çifti Twitter'da TT (Trend Topic) yaptı.

Serenay Sarıkaya'nın oynadığı şampuan reklamının yeni versiyonu yakında ekranlara gelecek. Güzal oyuncu son instagram paylaşımıyla aslında bu reklamın ip ucunu vermeye çalıştı...

Bizi, Youtube kanalımız Bilal ÖzcanTV'den de takip edebilirsiniz...

YORUM YAP
YORUMLAR