Cem Yılmaz 21 yaş küçük sevgilisinden ayrıldı artık akranlarını seviyor!

Cem Yılmaz aşk hayatındaki suskunluğunu bozdu. Daha önce kendisinden yaşça küçük olan isimler ile birliktelik yaşayan Cem Yılmaz şimdi de bir akranı ile anılıyor.

Cem Yılmaz aşk hayatında hızlı ilerleyişini sürdürüyor. Bu zamana kadar Cansu Dere, Ahu Yağtu, Defne Samyeli ve Serenay Sarıkaya gibi isimler ile sevgili olan hatta Ahu Yağtu ile evlenip boşanan Cem Yılmaz, son olarak Erşan Kuneri dizisinde de rol verdiği kendisinden 21 yaş küçük Rüya Demirbulut ile aşk yaşamıştı.

Ancak ünlü komedyen gözlerden uzak yürüttüğü bu ilişkisini noktaladı ve iddiaya göre, çok ünlü bir oyuncu ile yeni bir aşka yelken açtı.

CEM YILMAZ'DAN YENİ SEVGİLİYE ROL

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberinde yer verdiği iddiaya göre; 49 yaşındaki Cem Yılmaz, kendisinden tam 5 yaş küçük olan uzun zamandır herhangi bir projede rol almayan 44 yaşındaki oyuncu Seda Akman ile aşk yaşıyor.

İlişkilerini magazin basınından uzak bir şekilde yaşamayı tercih eden çift, herhangi bir açıklamada bulunmadılar. Öte yandan Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Seda Akman'a, son filmi Ayzek'le Bir Gece'de rol verdiği de ortaya çıktı.

  •  
YORUM YAP
YORUMLAR