CELİNE DİON'UN "HERŞEYİ", 18 YILLIK MACADELEYİ KAYBEDİP HAYATA VEDA ETTİ!

DÜNYACA ÜNLÜ KANADALI ŞARKICI CELİNE DİON'UN 12 YAŞINDAN BERİ MENAJERLİĞİNİ YAPAN 22 YILLIK KOCASI VE ÜÇ ÇOCUĞUNUN BABASI RENE ANGELİL BU SABAHA KARŞI VEFAT ETTİ, HABERİ CELİNE DİON FACEBOOK'TAN DUYURDU.

CELİNE DİON’UN "HERŞEYİ" HAYATA VEDA ETTİ!

 

MAGAZİN DUAYENİ- (HABERİN ARKASI)- Dünyaca ünlü kanadalı şarkıcı Celine Dion'un (47) eşi Rene Angelil, bu sabah saatlerinde 18 yıldır mücadele ettiği gırtlak kanseri hastalığına yenik düşerek 73 yaşında Las Vegas'taki evinde hayatını kaybetti.

 

Celine Dion bir röportajında eşinin uzun süredir yemek yiyemediğini söylemişti.

 

Ünlü sanatçıyı ilk kez 12 yaşında dinleyen ve sesini çok beğenen ünlü menajer genç şarkıcıya albüm yapmak için varını yoğunu kaybetmeyi göze almıştı. Yıllardır Celine Dion'un menajerliğini üstlenen Angelil, hastalığı müsade etmediği için gırtlağından ameliyat olduğu 2014 yılında bu görevini bırakmak zorunda kalmıştı. 

 

O yıl Ağustos ayında da Kanadalı yıldız, eşinin yanında olabilmek için müzik kariyerine ikinci defa ara vermişti.

 

Celine Dion ile yolları ünlü şarkıcı henüz 12 yaşındayken kesişen Angelil, Ocak 1981'de Dion'u seçmelerde dinlemiş ve ilk albümü "La Voix du Bon Dieu'nun masraflarını karşılamak için evini ipotek ettirmişti.

 

Angelil, CNN'de Larry King'e yaptığı açıklamada, çiftin 1988 yılında Celine Dion artık bir yıldızken birbirine âşık olduğunu açıklamıştı. 

 

Aynı yıl Celine Dion İsviçre'yi temsilen katıldığı ve İrlanda'nın başkenti Dublin'de düzenlenen Eurovison Şarkı Yarışması'nı kazanmıştı. İkili 1994 yılında evlenmişti.

 

Dion-Angelil çiftinin 14 yaşında Rene Charles ve beş yaşında Nelson ve Eddy adlı ikiz çocukları bulunuyor. Celine Dion eşinin karsere yakalandığını 1998 yılında öğrendiklerinde onu mutlu etmek için tüp bebek tedavisi görerek bugün 14 yaşında olan ilk bebeğini dünyaya getirmişti.

 

Eşi gibi Kanadalı olan Angelil'in Celine Dion'dan önceki iki evliliğinden ve ünlü yıldızdan olmak üzere toplam 6 çocuğu ve 7 torunu bulunuyor. 

 

Bu talihsiz haberi Celine Dion, resmi Facebook hesabından, eşinin Las Vegas'taki evlerinde sabaha karşı hayatını yitirdiğini ifade ederek duyurdu. 

YORUM YAP
YORUMLAR