ÇAYCI HÜSEYİN ÖLDÜ MÜ? ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

ÇOCUKLAR DUYMASIN DİZİSİNDE ÇAYCI HÜSEYİN ROLÜNÜ CANLANDIRAN ALPARSLAN ÖZMOL ÖLDÜ MÜ? ÖLDÜRÜLDÜ MÜ? BURSA DOĞUMLU OLAN ALPARSLAN ÖZMOL ÇAYCI HÜSEYİN ROLÜYLE BİR DÖNEME DAMGASINI VURMUŞTU.

Çocuklar Duymasın dizisinde çaycı Hüseyin rolünü canlandıran Alparslan Özmol öldü mü? Öldürüldü mü?

 

Bursa doğumlu olan Alparslan Özmol çaycı Hüseyin rolüyle bir döneme damgasını vurmuştu. Tüm Türk halkının sevgilisi olan çaycı Hüseyin öldü mü? Öldürüldü mü? son günlerde özellikle sosyal medya üzerinde büyük bir tartışma konusu yarattı.

 

Çaycı Hüseyin'i öldürdüler söylentileri gerçek mi değil mi sizler için araştırdık. Bu anlamda pek çok yerde bilgi olsa da net bir bilgi mevcut değildi. Yaptığımız araştırmalar sonucunda çaycı Hüseyin'in ölüp ölmediğini sonunda bulduk.

 

İnci sözlük'ün bu sefer de hedefinde Alparslan Özmol vardı. Daha önce de birçok ünlü için öldü iddiaları çıkaran sözlük bu sefer de çaycı Hüseyin'i ele almıştı.

 

Sözlüğün üyeleri birçok yerde bu tarz haberler paylaşınca bir anda Twitter'da ve Facebook'ta en çok konuşulan konu haline geldi. Üstelik bu sefer haberi öldü değil, öldürüldü olarak çıkarınca herkes biz tde daha da bir merak etti. Biraz araştırınca beğenilen oyuncu hayatta olduğunu ve son derece sağlıklı olduğunu öğrendik.

Dikkatini Çekebilecek Diğer Haberler ;

YORUM YAP
YORUMLAR