Catherine Zeta Jones İstanbul'da hamamda dansöz oynatmış!

OnurAkayMedya'nın patronu, ünlü ses sanatçısı Onur Akay, yaptığı yeni bir haberle, hem Türk basınını hem de dünya medyasını atlatmayı başardı.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Hollywood yıldızı Catherine Zeta-Jones'un İstanbul tatilinden basına yansımayan ilginç detayları yazdı.

Hollywood'un ünlü çifti Michael Douglas ve Catherine Zeta Jones, iki çocukları Dylan ve Carys ile birlikte ocak ayının ilk haftası İstanbul'a gelmişti.

Ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Hollywood yıldızı Catherine Zeta-Jones'un İstanbul tatilinden, basına yansımayan detaylar aktardı.

Rus asıllı dansöz Olga hamamda, Catherine Zeta Jones ve çocuklarına 14 dakika şov yapmış...

Kendi internet sitesinde “Hollywood’un oryantal sevgisi” başlıklı bir yazı yazan Akay, “Çok önemli bir kaynaktan öğrendiğim bilgiye göre, eşi otelde kalmayı tercih ederken Catherine Zeta-Jones, çocukları Dylan ve Carys ile Ayasofya'daki bir hamama gitmiş. 

Ve hamamda dansöz istemiş. Rus asıllı ünlü sarışın oryantal Olga'yı hamama kapatarak, 15 dakikalık özel gösterisini izlemiş ve yüklü bir bahşiş vermeyi de ihmal etmemiş.” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP
YORUMLAR