CANER ERKİN'DEN ŞOK AÇIKLAMA: F.BAHÇELİLER EVLENECEĞİM KADINA KÜFÜR ETTİ!

HAZİRAN'DA, 6 YIL FORMASINI GİYDİĞİ FENERBAHÇE'DEN İTALYA'NIN İNTER TAKIMINA GİDEN, ORADA YENİ GELEN TEKNİK DİREKTÖRÜN KENDİSİNİ İSTEMEMESİ ÜZERİNE BEŞİKTAŞ'A TRANSFER OLAN CANER ERKİN ÇOK İLGİNÇ BİR AÇIKLAMA YAPTI.

"EŞİM OLACAK KADINA EVLENME TEKLİFİ DE ETTİM"

 

Beşiktaş'a transfer olduktan sonra sosyal medya hesaplarından Fenerbahçe ile ilgili olarak paylaştığı fotoğrafları silen Caner Erkin, "Bazı Fenerbahçe taraftarları, bunu genellemiyorum çünkü bazıları yaptı bunu. Yani çok ağza alınmayacak küfürler ettiler; evleneceğim kadına, Şükran'a kız arkadaşıma" dedi.

 

Beşiktaş'ın yeni transferi Caner Erkin kız arkadaşı Şükran Ovalı ile evleneceğini açıkladı. Yıldız futbolcu, "İnşallah, evleneceğim. Herhangi bir tarih yok ama tabii ki de evlenmek istiyoruz. Evlenme teklifi de ettim eşim olacak kadına" dedi.

 

Erkin, fotoğrafları niçin sildiği sorusuna "Kırgınlık, kızgınlık demeyim de o konuya şöyle açıklık getirelim. Bazı Fenerbahçe taraftarları, bunu genellemiyorum çünkü bazıları yaptı bunu. Yani çok ağza alınmayacak küfürler ettiler; evleneceğim kadına, Şükran'a kız arkadaşıma. Saçma sapan şeyler söylendi benim aileme, bana, şahsıma. Hiç hak etmediğim şeylerdi. Sonuçta ben Fenerbahçe'nin 6 sene formasını giydim" diye cevap verdi.

 

Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu Caner Erkin ve oyuncu sevgilisi Şükran Ovalı, geçtiğimiz günlerde Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere el ele yansımıştı.

YORUM YAP
YORUMLAR