Can Yaman'ın hayatını anlatan İtalyanca kitapta Demet Özdemir sürprizi!

İtalyan Corriere della Sera gazetesinde çalışan Floriana Rullo'nun 'Can Yaman Seni Sonsuza Dek Seveceğim' adını verdiği kitap İtalya'da okuyucularla buluştu. 

Can Yaman'ın İtalyan hayranları sınır tanımıyor. Bir İtalyan gazetesinde çalışan Floriana Rullo'nun 'Can Yaman Seni Sonsuza Dek Seveceğim' adını verdiği bir kitap yazdı.

Kitabın ilk 3 baskısının  5 günde tükendiği belirtiliyor.

FOX TV'de yayımlanan Bay Yanlış dizisinin erken final yapmasıyla şoke olan Can Yaman'ı hayranları teselli etti.

İtalya'ya her gidişi olay olan ve orada ciddi bir hayran kitlesi bulunan 30 yaşındaki Can Yaman'ın hayatını konu alan bir kitap yazıldı.

İtalyan Corriere della Sera gazetesinde çalışan Floriana Rullo'nun 'Can Yaman Seni Sonsuza Dek Seveceğim' adını verdiği kitap İtalya'da okuyucularla buluştu. 

Gazeteci ve kitap yazarı Floriana Rullo, "Kitaba ilgi oldukça fazla.

İtalya'da Can Yaman'ı çok fazla merak ediyorlar.

Bu kitapta Can Yaman'ın ailesi, çocukluğu, öğrencilik yılları, özel hayatı, hayranlarıyla yapılmış söyleşiler ve Can Yaman'ın çıkışı noktası olan 'İnadına Aşk' dizisiyle ilgili ilginç anekdotlar yer alıyor" açıklamasında bulundu. 

Can Yaman...

İtalyan gazeteci Floriana Rullo...

Can Yaman...

Can yaman ile Demet Özdemir'in başrolde oynadıkları ve Türkiye'de reyting rekorları kıran 'Erkenci Kuş' dizisi İtalya'da 'DayDreame' ismiyle yayınlanıyor ve çok büyük ilgi görüyor.

İtalyanlar gazeteci ve yazar Floriana Rullo'ya can Yaman'ın yaşamını anlatan kitapta Demet Özdemir'in yer alıp almadığını sordular. Başarılı gazeteci bu soruya, "Bunun cevabı sürpriz. Kitabı alıp okumalısınız" şeklinde cevap verdi.

Can Yaman'ın hayatını konu alan bu kitap 12.9 Euro'ya (120 TL) satılıyor.

Can Yaman'ın bilinmeyenleri

Can Yaman: 8 Kasım 1989 tarihinde İstanbul’un Suadiye semtinde dünyaya gelmiştir. Aslen Yugoslav kökenlidir. Ailenin tek çocuğudur.

İstanbul Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümünden mezun olan Can Yaman avukatlık yaparken, hobi olsun diye oyunculuk dersleri almıştır.

Can Yaman ilk olarak kamera karşısına 2014 yılında Gönül İşleri dizisi ile geçti.

Sinem Kobal ile rol aldığı dizide beğenilen oyuncu Can Yaman bu dizinin final yapması ile yeni projeleri kabul etmeye başladı.

2015 yılında yayınlanan İnadına Aşk dizisinde ilk kez başrol olan Can Yaman televizyon dünyasında dikkat çekmeyi başardı.

Can Yaman TRT ekranlarında 2016 yılında ekrana gelen Hangimiz Sevmedik dizinde Altan Erkekli, Gül Onat, Cengiz Bozkurt ile birlikte rol aldı. 

Dizide Tarık karakterini canlandıran Can Yaman sonrasında ise 2017 yılında Dolunay isimli dizide rol aldı.

Star TV ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş dizisinde son derece maceracı bir ruha sahip, şehir hayatınından uzak, doğa ile iç içe olmayı seven sportmen bir genç olan Can Divit karekterine hayat verdi. 

Can Yaman 1.83 metre boyunda, 70 kilo ve Akrep burcudur.

YORUM YAP
YORUMLAR