Can Yaman'dan doğum gününe özel paylaşım

Erkenci Kuş dizisiyle yıldızı parlayan Can Yaman doğum gününe özel bir paylaşım yaptı. Yaman, yaptığı bacak hareketiyle hayranlarını mest etti.

Son dönemde yer aldığı projelerle ekranların aranan ismi haline gelen yakışıklı oyuncu Can Yaman, Erkenci Kuş dizisiyle ününü ülke sınırlarına taşımış gittiği her yerde kadınların yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı. Hayran kitlesini gün geçtikçe daha da arttıran Yaman, doğum günü vesilesiyle takipçileriyle bir yeteneğini daha paylaştı.

BACAK AÇMA ÇALIŞMASI YAPTI

Hayatında sporun önemli yer tuttuğu ünlü oyuncu, spor salonunda bacak açma çalışması yaptı. Atletik vücudunu hiç zorlanmadan kullanan oyuncu, bir süre bu şekilde kalarak meydan okudu.

oyuncu-can-yaman-dan-dogum-gunune-ozel-bacak-sov-12602991_5340_m

Yaman, adeta bacak şov yaptığı videosuna "Yeni yaşım beni esnekleştirdi. Doğum günü özel şpagatı" notunu düştü. Oyuncunun hayran bıraktığı paylaşımına ise beğeni ve yorum yağdı.

30 yaşındaki oyuncu kendisine gelen onlarca doğum günü mesajlarına ise "Doğum günümü içtenlikle kutlayan herkese çok teşekkür ederim, kutlamayanların da canı sağ olsun" diyerek teşekkür mesajı yayınladı.

YORUM YAP
YORUMLAR