Can Yaman ile Selen Soyder sette niye kavga etti, işte sebebi

Can Yaman'ın 'Hangimiz Sevmedik' dizisinin setinde baş rol arkadaşı Selen Soyder ile kavga edip, mahkemelik olması bugün röportajda söylediği sözlerden sonra tekrar gündeme geldi. İşte tüm gerçekler...

Hürriyet’te bugün yayınlanan röportajda Can Yaman’ın gazeteci Cengiz Semercioğlu’na oyuncu Selen Soyder’le gilili söyledikleri çok kişiyi şaşırttı.

Demet Özdemir’le ilgili bir soruya yanıt verirken 3 yıl önceki partneri Selen Soyder’in ‘snob’ ve 'düşük libudo’lu olduğunu ima etmesi “Ne alaka?” dedirtti.

Bilal Özcan: Can Yaman insanları kandırıyor mu açıklıyorum! TIKLAYIN

Peki, Can Yaman niye böyle konuştu…

Acaba Yaman, olumsuz bir örnek gibi ortaya atıp Selen Soyder’den intikam almak mı istedi?

Şimdi gelin isterseniz 3 yıl önce yaşananları hatırlayalım…

İlk bölümü TRT 1 ekranlarında 2016 yılında yayınlanmaya başlayan ‘Hangimiz Sevmedik’ dizisinin başrol oyuncuları Selen Soyder ve Can Yaman, sette büyük bir kavga etmiş ve olay mahkemeye taşınmıştı. 

3 yıl önce yaşanan ve havada kahve bardaklarının uçuştuğu kavga herkesi çok şaşırtmıştı.

İkili arasında yaşanan kavganın ardından Soyder’in çalıştığı Icon Ajans, geçtiği yazılı açıklamada olayın başlama sebebini, Can Yaman’ın sette gösterdiği kontrolsüz ve saldırgan tavırlar olarak gösterdi.

Baş rol oyuncusundan korunmak için sete korumayla gitmişti!

Tüm set ekibinin tanık olduğu bu uygunsuz tavır doğrultusunda Soyder’in hedef alındığını belirten ajans, “Bu durum kabul edilemez bir boyuta ulaşmış ve doğrudan yargıya intikal ettirilmiştir” sözlerine de yer verdi.

Kavganın yaşandığı dönemde reytinglerde hiç fena gitmeyen dizinin sevenleri ikiye bölünmüş ve Can Yaman'dan korktuğunu Selen Soyder, sete kocasının isteği üzerine korumayla gitmeye başlamıştı.

Olayı mahkemeye taşıyan oyuncu, ayrıca diziden ayrılma kararı aldığı ve bunu BSK Yapım’a da bildirmiş ve ayrılmıştı.

Can Yaman, 3 yıl önce aynı dizide oynarken kavga ettiği Selen Soyder'i bugünkü Hürriyet gazetesi röportajında ilginç sözlerle yeniden gündeme taşıdı.

Birbirlerine bardaklar fırlatan oyuncuların mahkemesinde yıllar sonra karar geçen Mart ayında çıktı. 

Beykoz 3. Asliye Mahkemesi'nde görülen davada, Yaman'ın suçlu olduğuna hükmedildi. 

Erkenci Kuş dizisinde büyük hayran kitlesi toplayan Can Yaman, para cezasına çarptırıldı.

Bilal Özcan yazdı: Can Yaman istedi, başımıza LİBİDO yağacak. TIKLAYIN

Mahkeme Can Yaman’ın 7 bin 830 TL ödemesine hükmetti

Tarafların katılmadığı mahkemede çıkan karara göre yargı Can Yaman'ı suçlu bularak, hakaretten 87 gün adli para cezası verdi. Günlük kazancı 90 TL olarak belirlenen Yaman, toplamda 7 bin 830 TL cezaya çarptırıldı.

Ünlü oyuncuların kavga etmesinin sebebi ise setteki kavga sahnesi. Selen Soyder, Can Yaman’ı “Biraz kontrollü oynar mısın, biraz yavaş gelir misin?” diye uyarıyor.

Can Yaman da bunun üzerine Selen Soyder’e “Kolaysa gel de sen oyna” diyor. Soyder de, oyuncuya doğru konuşmasını söylüyor. Çift, ortam gerilince kahve fincanlarını fırlatıp, kavganın alevlenmesine sebep oluyor.

Yönetmen araya girince kavga son buluyor. Ancak Selen Soyder, eşinin isteği üzerine sete korumalarla geliyor. Sonra da yapım şirketine bildirimde bulunup, diziden ayrılıyor ve partnerini mahkemeye veriyor.

Can Yaman geçtiğimiz 30 Mart akşamı Bebek’te, kendisine “Selen Soyder davasında mahkeme kararını verdi ve para cezasına çarptırıldınız, Ne diyeceksiniz?” Diye soran muhabirlere, “O cezayı ödemeyeceğim” diye cevap vermişti.

YORUM YAP
YORUMLAR