Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu ünlü şarkıcının vokalisti çıktı

Kanal D'de ekrana getirilen Camdaki Kız dizisindeki performansı ile adından söz ettiren Sedat karakteri ile izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Feyyaz Şerifoğlu'nun gerçek mesleği herkesi şaşırttı.

TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakterine hayat veren Burcu Biricik ve Can'ı canlandıran Feyyaz Şerifoğlu'nun ekran uyumu çok beğenildi ve ikili Camdaki Kız dizisinde başrolleri paylaşarak yeniden bir araya getirildi.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN 

Reytingleri oldukça iyi olan Camdaki Kız dizisinde zengin bir ailenin oğlu olan Sedat karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu dikkatleri üzerine çekiyor.

MÜHENDİSLİK OKUMUŞ

Son dönemin en dikkat çeken oyuncularından olan Feyyaz Şerifoğlu hakkında şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. Yakışıklı oyuncunun Tekirdağ'da Tekstil Mühendisliği okuduğu öğrenildi.

AJDA PEKKAN'A VOKALİSTLİK YAPMIŞ

1991 yılında dünyaya gözlerini açan Feyyaz Şerifoğlu oyunculuğun yanı sıra şarkıcılık da yapıyor. 18 Aralık 2020'de ilk single çalışması 'Gidene'yi piyasaya süren Feyyaz Şerifoğlu'nun bir dönem Ajda Pekkan'a vokalistlik yaptığı ortaya çıktı.

Yakışıklı oyuncu Feyyaz Şerifoğlu'nun hakkında ortaya çıkan gerçekler ise hayranlarını şaşırttı.

YORUM YAP
YORUMLAR