Çağla Şimşek pozuyla sosyal medyayı salladı

Son olarak Fox TV ekranlarında yayınlanan Tozluyaka dizisinde rol alan Çağla Şimşek dizide hayat verdiği Hazal karakteriyle büyük beğeni toplamıştı.

Tozluyaka dizisinde Hazal karakterine hayat veren Çağla Şimşek sosyal medya hesabından göğüs dekolteli pozlarını peş peşe yayınladı.

Mini eteği ve crop üstü ile dikkat çeken ünlü oyuncuya sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı. Çağla Şimşek'e takipçileri 'Mest oldum güzelliğine', 'Çok tatlısın', 'Harikasın', 'Sana bayılıyorum' gibi yorumlar yaptılar.

Çağla Şimşek 1

Çağla Şimşek, 1 Ağustos 2002 tarihinde İstanbul'da doğdu. Aslen Samsun'lu olan bir baba ile Gümüşhane'li bir annenin kızıdır.

Çağla Şimşek 2

Hayatının dönüm noktası olarak Osman Yağmurdereli'nin keşfettiği Şimşek olması, Hilal Saral'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Elveda Derken dizisinde Naz karakteriyle oyunculuk dünyasına adım atmıştır.

Çağla Şimşek 3

Daha sonra Kırmızı Işık, Kayıp Prenses ve Haluk Bilginer'le Cuma'ya Kalsa dizilerinde oynamıştır.

Çağla Şimşek 4

Şimşek, birçoğu reklam filmlerinde oynamıştır. 2011 yılında Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği Hayat Devam Ediyor dizisinde Lavin karakterini canlandırmıştır.

Çağla Şimşek 5

Küçük Gelin dizisinde Zehra karakteriyle geniş kitlelerce tanınmaya başlanmıştır. Elif dizisinden sonra, okul nedeniyle oyunculuğa ara vermek zorunda kalmıştır.

2021 yılında Kardeşlerim dizisine dahil olup ekranlara geri dönüşünü ekranlara duyurdu. Kardeşlerim dizisinden sonra Elkızı dizisinde başroller arasına katılıp oynamıştır.

Çağla Şimşek 7

Son olarak ise yaz dizilerinden Tozluyaka adlı dizide Hazal karakterine hayat vermiştir.

Çağla Şimşek 10

Çağla Şimşek 9

Çağla Şimşek 8

YORUM YAP
YORUMLAR