Buse Narcı son haliyle hangi ünlü oyuncuya benzetildi?

Bir dönem Özcan Deniz ile aşk yaşayan Buse Narcı'nın sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımı görenler gözlerine inanamadı.

Özcan Deniz ile 5 yıl magazin basınından uzakta aşk yaşayan Buse Narcı çifti ilişkilerini 2016 yılında noktalamış ve bir daha bir araya gelmemişti. Evlenecekleri beklenen çiftin ayrılmasının ardından Buse Narcı, 'Özcan ile evlilik yolunda ilerliyorduk. Birden ayrılmak istedi.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN 

Kararına saygı duydum. Hala çok üzgünüm' demişti.

Özcan Deniz'le ilgili yaptığı açıklamanın ardından sessizliğe bürünen Buse Narcı sosyal medya paylaşımları ile gündeme bomba gibi düştü. Narcı, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla başarılı oyuncu Hilal Altınbilek'e benzetildi.

İşte Buse Narcı ve Hilal Altınbilek'in benzerliği...

BURE NARCI KİMDİR?

Fethiye'de dünyaya gelen Buse Narcı, 1993 yılında doğdu. Tevfik Hiçyılmaz'dan tiyatro eğitimi alan Buse Narcı, Oda Tiyatrosu'nda oyunculuk yapmaktadır. Katıldığı yarışma programlarıyla adından söz ettirmiş, Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışmasına katılıp ilk soruda elenmesiyle Türkiye gündemine oturmuştur.

Show TV'de yayınlanan "Bugün Ne Giysem" yarışmasına katılıp burada Barbie olarak adlandırılınca foto modellik teklifleri alan Buse Narcı, Özcan Deniz ile yaşadığı aşkla uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Buse Narcı en son Türk Malı dizisinde rol almıştı.

YORUM YAP
YORUMLAR