Burcu Kıratlı bu sözlere çok kızacak!

Survivor yarışmasına katılmasının ardından adını duyuran Aleyna Kalaycıoğlu'yla yeni bir aşka yelken açan Sinan Akçıl, konuk olduğu programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

arkıları dillere pelesenk olan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Özgür Aras'ın radyo programına konuk oldu. Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Sinan Akçıl, evlilik hakkında söylediği sözler ile kısa sürede gündem oldu.

Sinan Akçıl, programda aşkın tarifini şu şekilde yaptı: "Aşk kesinlikle hem ne istediğini çok iyi bilmek hem de ne istediğini bilmemem benim için"

"EVLİLİK BENDE ÖZGÜRLÜĞÜ ÖLDÜRDÜ"

Evlilik bende özgürlüğü öldürdü diyen Sinan Akçıl, "Evlilik benim beynimdeki özgürlüğü öldürdü. Bu yanlış anlaşılmasın başka bir kadınla flört etmek anlamında değil. Sadece o baskı insanı, diken üzerinde yürüyormuşum baskısı o benim iki arada bir derede bıraktı.

'Daha zamanı değil miydi?' dediğim zamanlar oldu. Evlilik bende travma yaratmadı. Yine her an evlenebilirim, hiç öyle bir korkum yok." şeklinde konuştu.

Sinan Akçıl, güzel oyuncu Burcu Kıratlı ile ilk olarak 1 Ocak 2018'da Amsterdam'da nikah masasına oturmuş, 9 ay evli kalan çift ani bir kararla da boşanmıştı. Ayrılığa dayanamayan ikili Şubat 2021'de birlikteliklerine bir şans daha vermiş ve yeniden dünyaevine girmişti. İkili, kısa bir süre sonra yeniden boşanma kararı almıştı.

YORUM YAP
YORUMLAR