Burçin Terzioğlu'ndan İlker Kaleli açıklaması!

Oyuncu Burçin Terzioğlu arkadaşı Sinem Kobal'ın reklam yüzü olduğu bir ayakkabı markasının lansmanında boy gösterdi ve soruları yanıtladı.

Sinem Kobal’a destek olmak için lansmana katılan Burçin Terzioğlu, HAKAN Muhafız dizisinin ikinci sezonu için, “26 Nisan’da ikinci sezon giriyor. Sonra da 3 ve 4’ün çekimlerine başlıyoruz.

Ben ikinci sezondan bir bölüm izlemedim ama herkes ikinci sezon birinci sezondan çok daha iyi diyor. Bakalım göreceğiz” diye konuştu. Sinem Kobal ile arkadaşlıkları için, “Bizim dostluğumuz saf sevgi. 9-10 sen oldu Sinem’le çok mutluyuz. Birbirimizi çok seviyoruz” diye konuştu. Kobal için sarf ettiği sözler için, “Böyle deyince de sevgiliymişiz gibi oldu” diyerek kahkaha attı.

“AYRILALI DOKUZ AY OLDU”

Geçen günlerde Burçin Terzioğlu, eski sevgilisi İlker Kaleli'nin fotoğrafını beğenmiş ve barışma iddiaları ortaya atılmıştı. Burçin Terzioğlu eski sevgilisi İlker Kaleli‘nin fotoğrafını beğenmesiyle ilgili “Biz ayrılalı 9 ay oldu. Kötü ayrılmadık. Hala arkadaşız, dostuz. Takip ettiğim bir arkadaşımın fotoğrafını beğenirken de başka bir şey düşünmeyin bu çok doğal” açıklamasında bulundu. (Sözcü Gazetesi, Emre Çevik)

 

(İkinci Sayfa)

YORUM YAP
YORUMLAR