Bülent Ersoy'dan Hadise'ye: Düşmanım ilan edebilirim!

Ünlü şarkıcı Hadise'yle pozunu sosyal medyadan paylaşan menajer Haluk Şentürk'e Bülent Ersoy'dan olay bir yorum geldi.

Menajer Haluk Şentürk, ünlü şarkıcı Hadise ile yanak yanağa olduğu bir pozu sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşıma çok sayıda beğeni ve yorum gelirken, en dikkat çeken yorum ise şarkıcı Bülent Ersoy'dan geldi.

Yaptığı yorumda Hadise ve Şentürk'ü esprili bir şekilde ikaz eden Bülent Ersoy, ikiliden bundan sonraki görüşmelerinde aralarına en az 1,5 metre mesafe koymasını istedi. Hadise ise Bülent Ersoy'un yorumuna "Düşmanlığınız bile bir ödül" yanıtını verdi. Takipçiler, Hadise ve Bülent Ersoy'un diyaloğuna beğeni yağdırdı. İşte yaşananlar...

Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy, şarkıcı Hadise'yle fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan menajer Haluk Şentürk'e yorum yaptı. 

"DÜŞMANIM İLAN EDEBİLİRİM"

Yorumunda, telefonuna bir resim geldiğini kaydeden Ersoy, "Bana inat mı koydunuz o resmi... Hadise Hanımla yanak yanağa poz vermişsiniz... Bu Hadise Hanımda aslında iyi bir kızdır..." dedi.

Ersoy, Hadise'nin Şentürk'e yaklaşmasından rahatsızlık duyduğunu esprili bir dille ifade ederek, şunları söyledi:

"Gerçekten çok sevdiğim iyi bir çocuktur ama bu kadar ziyadesiyle sana yaklaşmasından sonra kendisine olan iyi niyetli sevecen yaklaşımlarım ve iyi niyetli fikirlerim her an pozisyonumun an itibariyle değişmesine sebep olabilir. Kendisini düşmanım ilan edebilirim!" 

"SON KEZ SİZLERİ İKAZ EDİYORUM"

İkiliyi bundan sonraki görüşmelerinde aralarında en az 1,5 metre mesafe olacak şekilde oturması konusunda uyaran Bülent Ersoy, "Birbirinize hiç dokunmamanızı, her ikinizinde sağlık ve selameti adına bilgilerinize sunuyor, en halisane duygularımla ilk ve son kez sizleri ikaz ediyorum!" ifadelerini kullandı.

HADİSE'DEN BÜLENT ERSOY'UN YORUMUNA YANIT

Bülent Ersoy'un Haluk Şentürk'ün paylaştığı fotoğrafın altına yaptığı yorumu gören Hadise'den, ünlü divaya yanıt gecikmedi. 

Hadise, "Divam, sizin düşmanlığınız bile bir ödül. Ama mesajınız alınmıştır. Bir dahaki buluşmamızda yanımızda sizin olmanızı çok isterim." dedi.

YORUM YAP
YORUMLAR