Bülent Ersoy, Mustafa Keser hakkında sessizliğini bozdu

Mustafa Keser, 'Benzemez Kimse Bize' programındaki partneri Bülent Ersoy hakkında sosyal medyadan yayınladığı mesajda 'yersiz kaprisleri yüzünden bitti' diyerek gündemi değiştirmişti.

Bülent Ersoy ile Mustafa Keser Star TV'de ekrana getirilmiş olan "Benzemez Kimse Bize" adlı programla sevenlerinin karşısına çıkarken yayın hayatı sadece iki bölüm devam edebilmişti.

Kendi YouTube hesabından paylaşım yapan Mustafa Keser, Ersoy hakkında "Ben 56 yıllık sanat hayatımda işime 56 saniye geç kalmadım. 14.00'te yapılacak çekim için 13.30'da oradaydım. Bekle ki zat-ı muhterem gelecek! Saat 16.00'da çıktı geldi. Bu nedir? Saygı yok. Bir makyaja girdi, 4 saat. Akşam 20.00'de çıktı.

Yapımcı programı benim yönetmemi istedi. Zat-ı muhterem zannetti ki, ondan rol çalıyorum. Benim rol çalmaya ihtiyacım yok. Kuliste çektim kenara bunu ona da söyledim. 'Bizimle 100 kişi çalışıyor, 4'le çarpsan 400 kişinin ekmek yemesine vesile olmuşuz. Yerli yersiz kaprisler yapma' dedim. 'Sen de şarkı söyle adam gibi işimizi yapıp gidelim' dedim.

İlk programda o kadar toz kalkmadı ama ikinci programda karşısında sanki hizmetçisi var, marabası var gibi muamele etti bana. Bana oradan 'Keser' diye bağırıyor. Kimsin sen? Ben bu üsluptan rahatsız olduğum için bakmadım. Bir de 'Keser'i çağırdım bakmadı' diyor. Keser senin babanı uşağı mı? İnsani ve ahlaki durumların neler olduğunu bu iki programda gördüm. Yönetmene bağırır, rejisöre bağırır, vokale bağırır. Uyamayan Bülent Hanım. Ses mes kalmamış. Rezalet bir okuyuş. Vokallere uyamıyor...

Gelelim 'Diva' meselesine. Divanın kelime anlamı, sanat dallarında üst düzey olarak bilgi, beceri ve donanıma sahip kadın sanatçıdır. Nesrin Sipahi, Gönül Akkor, Emel Sayın, Gönül Yazar... Bunlar varken sana mı kaldı? Seni Diva değil divan yaparlar!" açıklaması ile magazin gündeminde deprem etkisi yaratmıştı.

Bülent Ersoy, Mustafa Keser'in yaptığı açıklamaların ardından Söylemezsem Olmaz canlı yayınına katılarak hakkındaki iddialara cevap verdi.

"Herkes bu konuyu işledi, benim de cevap vermem, gerçekleri sunmam gerekirdi. O nedenle buradayım" sözleri ile konuşmasına başlayan Bülent Ersoy, şunları söyledi:

"BENİM OTURDUĞUM KOLTUK ONA BATTI"

"Benim için yapılanları hiç umursamasam da eğer gerek görüyorsam haddini aşana cevap veririm. Somut göstergelerle, verilerle masanın üzerine atarım. Şahitlerle delillerle söylenenleri çürütürüm. Zaten program benim programım. Benim oturduğum koltuk ona battı. Ondan rahatsız oldu. Orada bana bir oda hazırlanmış görmüyor mu? Zaten maddesel olarak da bir fark var, bunları bilmiyor mu?

"MUSTAFA KESER'İ SEVMİYORUM"

Mustafa Keser'i sevmiyorum. Bu tarz hareket eden insanlara sevgim vardı ise hiç bir dirhem sevgi kalmaz. 'Diva' denmezmiş de beni divan yaparlarmış."

YORUM YAP
YORUMLAR