Bu haftanın en çok konuşulan magazin olayları

Geçtiğimiz hafta magazin kulislerinde yaşanan önemli olayları 'haftanın magazin olayları' başlığı altından okuyucularımız için derledik.

Bu haftaya en çok damga vuran olayın başında ise sosyal medyada yaptığı sıra dışı paylaşımlarla kısa sürede tanınan ve DJ’liğe geçiş yapan sosyal medya figürü Kerimcan Durmaz'ın ahlaksız paylaşımı oldu.

SKANDAL VİDEO!

Sosyal medyada yaptığı tuhaf paylaşımlarıyla ünlenen ve kazançlarının vergisini ödemediği iddiasıyla sık sık gündem olan Kerimcan Durmaz, geçtiğimiz günlerde seyahat ettiği bir uçağın lavabo kısmında cinsel organının videosunu çekerek takipçisiyle paylaşmıştı. Yaptığı paylaşımı kısa sürede silen Durmaz, takipçileri tarafından büyük tepki almış, bir çok insan ise kendisi hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirtmişti.

KARAKOLDAN NİKAH MASASINA

Kibariye'nin kızı Birgül Küçükbalçık sosyal medya üzerinden tanıştığı Burak Uçar isimli genç ile 14 yaşında cinsel ilişkiye girmişti. Yaşanan bu olayı duyan aile çılgına dönerek kolluk kuvvetlerine başvurmuş olay sonrası Küçükbalçık ve Uçar aileleri karakolluk olmuştu. Yaşanan bu olayın ardından iki aile de uzlaştı. Kibariye, Kızı Birgül’ü o dönem karakolluk olduğu Uçar isimli gençle geçtiğimiz günlerde evlendirdi.

YALAN HABER İŞSİZ BIRAKTI

Fenerbahçe’nin efsane isimleri arasında yer alan eski başkan Aziz Yıldırım’ın Gonca Çelikkıran Yıldırım'la boşanacakları iddia edilmişti. Çıkan bu iddialar sonrası açıklama yapan Yıldırım, iddiaları tamamen yalanlarken haberi yapan kurumlara da dava açacağının altını çizmiş, çıkan bu iddiadan sonra haberi yapan muhabir görevinden kovulmuştu. (Sözcü=

YORUM YAP
YORUMLAR