Bu haftanın en çok konuşulan magazin haberleri!

Geride bıraktığımız hafta magazin kulislerinde en çok konuşulan olayları sizler için derledik.

31 Mart’ta yapılan seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ve YSK’nın seçimi yenileme kararı vermesinin ardından mazbatası geri alınan Ekrem İmamoğlu’na sanat camiası büyük destek verdi. İmamoğlu’nun “Konuşun” çağrısına uyan sanatçılar, “#HerŞeyÇokGüzelOlacak” hashtag’i ile sosyal medyayı salladı.

CEM YILMAZ SAHNEDE FENALAŞTI

Diamond Elite Platinum Plus adlı gösterisi için Cem Yılmaz, bu hafta sahne aldı. Sahnede bir anda fenalaşan Cem Yılmaz için olay yerine cankurtaran ekipleri çağrıldı. Yapılan müdahalenin ardından ünlü komedyenin tansiyonun yükseldiği bilgisi verildi. Yılmaz, gösterisine 20 dakika ara verdikten sonra tekrar sevenleriyle buluştu.

İBRAHİM KUTLUAY DEMET ŞENER ÇEKİŞMESİ

İstanbul Aile Mahkemesi’nde 4 Mart’ta anlaşmalı olarak boşanan İbrahim Kutluay ve Demet Şener bu kez çocukların nafakası için karşı karşıya gelmişti. Boşanmaları kesinleşen İbrahim Kutluay, Demet Şener’e 3 milyon TL, iki çocuğuna da aylık 16 bin 250’şer TL nafaka ödeyecekti.

DEMET ŞENER İCRAYA VERDİ, MAHKEME HEYETİ İBRAHİM KUTLUAY’I HAKLI BULDU

İbrahim Kutluay’ın iki çocuğu için ödemesi gereken Nisan ayı nafakası 32 bin 500 TL’nin ödenmediğini iddia eden Demet Şener icra takibi başlatmış, aile mahkemesinden de uzaklaştırma kararı çıkartmıştı. İbrahim Kutluay da nafaka borcunun bulunmadığını belirterek Şener’in hukuka aykırı ve kötü niyetli olarak başlattığı icra takibinin durdurulması için mahkemeye başvurmuştu. İcra takibini durdurulması talebini değerlendiren mahkeme İbrahim Kutluay’ı haklı buldu. İcra takibinin 20 bin TL’lik bölümünün durdurulmasına karar veren mahkeme eski milli basketbolcunun ödediğini iddia ettiği geri kalan tutarın belirlenmesi için dosyayı bilirkişiye gönderdi.

HALUK LEVENT’E TWITTER’DAN DESTEK

Haluk Levent, kurucusu olduğu AHBAP ile yoğun bir yardım çalışması yürütüyor. Türkiye'nin dört bir yanında örgütlenen AHBAP'ın desteği ile pek çok bağış toplandı. Çok sayıda gönüllünün desteği ile faaliyetlerini sürdüren AHBAP'a, bir destek de Twittter'dan geldi. Haluk Levent, 15 Mayıs tarihinde yatıracakları burs paralarının Twitter tarafından karşılanacağını duyurdu.

SEÇKİN PİRİLER ESKİ EŞİ KAAN TANGÖZE’DEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Seçkin Piriler, eski eşi Kaan Tangöze’nin kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek Beşiktaş’ta bulunan Asayiş Büro Amirliği’ne giderek ünlü isim hakkında şikayetçi olmuştu. Yaşanan bu şiddet olayının ardından Kaan Tangöze, cephesinden açıklama gecikmedi. Tangöze, hakkında çıkan bu haberleri iftira olarak değerlendirerek yalanladı. (Sözcü Gazetesi)

YORUM YAP
YORUMLAR